BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya: Mıkolayiv'de özel operasyon merkezi karargahını vurduk----

Rusya: Mıkolayiv'de özel operasyon merkezi karargahını vurduk

Rusya: Mıkolayiv'de özel operasyon merkezi karargahını vurduk
16 Eylül 2022 - 16:16 www.finansgundem.com

Rusya'nın savaştaki eylemlerine ilişkin bilgi veren Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Mıkolayiv bölgesinde Ukrayna ordusunun özel operasyon merkezinin karargahı ve eğitim merkezini vurduklarını söyledi.


Rus askerlerinin taarruzlarının sürdüğünü dile getiren İgor Konaşenkov, yüksek hassasiyetli silahlarla Rus Hava Kuvvetlerinin Mıkolayiv bölgesinde Ukrayna ordusunun 28. Motorlu Piyade birliklerinin geçici konuşlandığı noktayı vurduğunu bildirdi.

Konaşenkov, "Mıkolayiv bölgesinde Oçakov yerleşim birimi yakınlarında Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin 'Yug' özel operasyon merkezinin karargahı ve eğitim merkezi imha edildi" dedi.

Harkiv'de "Kraken" milliyetçi oluşumları vuruldu

Harkiv bölgesinde Dvureçnaya ve Kupyansk yerleşim birimlerinde Ukrayna ordusunun 66. Mekanize birliklerinin geçici konuşlanma noktasını ateş altına aldıklarını kaydeden Konaşenkov, ayrıca Harkiv şehrinde "Kraken" milliyetçi oluşumlarını vurduklarını söyledi.

Donetsk bölgesinde Seversk yerleşim biriminde yüksek hassasiyetli silahlarla Ukrayna birliklerinin pozisyonlarına ateş açtıklarını belirten Sözcü Konaşenkov, "Bu saldırıların sonucunda düşmanın kaybı 400'den fazla ölü ve yaralı Ukrayna askeri oldu" ifadesini kullandı.

'Ukrayna'da bugüne dek 293 uçak ve 155 helikopter yok edildi'

Herson ve Donetsk bölgelerinde hava savunma sistemleriyle 5 insansız hava aracının düşürüldüğünü aktaran İgor Konaşenkov, "Ukrayna'da bugüne kadar 293 uçak, 155 helikopter, 1965 insansız hava aracı, 375 hava savunma füze sistemi, 4 bin 940 tank ve zırhlı araç, 837 çok namlulu roketatar, 3 bin 392 obüs ve havan topu, 5 bin 616 özel askeri araç imha edildi" diye konuştu.

Ukrayna Savaşı, Çin ile Rusya’nın arasını mı bozuyor?

 

Rusya: Batı, Ukrayna tahıllarının yoksul ülkelere gönderildiğine dair tablo yayınlasın

 

Rusya, ABD'yi uzun menzilli füze konusunda uyardı

 

G7 ülkelerinden Ukrayna'ya destek sözü

 

ABD'den Rusya'nın Ukrayna'daki savaşını kolaylaştıran 22 kişi ve 2 kuruluşa yaptırım

 

Almanya'dan Ukrayna'ya yeni silah sevkiyatı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)