BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya: İstanbul’da Suriye zirvesi ihtimalini dışlamıyoruz----

Rusya: İstanbul’da Suriye zirvesi ihtimalini dışlamıyoruz

Rusya: İstanbul’da Suriye zirvesi ihtimalini dışlamıyoruz
29 Nisan 2019 - 13:57 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Putin’in Suriye Özel Temsilcisi Aleksandr Lavrentyev, Moskova’nın İstanbul’da Rusya, Türkiye, Fransa ve Almanya liderleri arasında Suriye konulu yeni bir zirve yapılması ihtimalini dışlamadığını söyledi.

Sputnik’e konuşan Alexandr Lavrentyev, İstanbul’da yapılan dörtlü zirve hakkında “Çok ilginç bir formattı. Prensipte böyle bir formatta yeni bir zirvenin gerçekleştirilmesi ihtimalini dışlamıyoruz, ancak gerçek anlamda ortak neticelere ulaşılabileceğine dair bir umut olmalı…” dedi.

Lavrentyev şöyle devam etti: “Bu tarz görüşmelerin katacağı fazladan değerlere, etkileri gerçekten de yardımcı olacak, Suriye’de beşeri, finansal ve altyapı yenilenmesi gibi farklı alanlarda, krizin çözümünü sağlayacak çalışma seçeneklerine ihtiyaç var.”

Suriye’de çözüm için yaratıcı fikirlerin gerektiğini belirten Lavrentyev, Batılı partnerlerin henüz böyle bir adım atmamasının üzücü olduğunu ekledi.

Dörtlü zirvenin ilki 27 Ekim 2018’de İstanbul’da yapılmıştı. Zirve sonucunda yayınlanan ortak bildiride liderler, teröre karşı mücadeleye devam etme gerekliliğinin altını çizerken, etkili önlemlerin tam olarak uygulanması ve tüm ilgili tarafların hükümlere riayet etmesi suretiyle sağlanacak kalıcı bir ateşkesin önemini vurguladı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)