BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiRusya ekonomisi yaptırımlara nasıl dayandı----

Rusya ekonomisi yaptırımlara nasıl dayandı

Rusya ekonomisi yaptırımlara nasıl dayandı
21 Ağustos 2022 - 17:21 www.finansgundem.com

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Batı'nın Moskova'ya uyguladığı yaptırımlara, Rusya ekonomisi nasıl dayandı? Financial Times, Rusya ekonomisinin Batı’nın yaptırımlarına rağmen nasıl ayakta kaldığını yazdı.

Sovyetler Birliği'nin çöküşünden bu yana Rusya'nın bu denli büyük bir ekonomik zorlukla karşılaşmadığının belirtildiği yazıda Moskova'nın 640 milyar dolarlık döviz rezervlerinin yarısının dondurulduğu, önde gelen bankalarının birçoğunun uluslararası ödeme sisteminden çıkarıldığı ve Ural ham petrolünün varil başına yaklaşık 20 dolarlık bir indirimle satıldığı ifade edildi.

Rusya'nın gayri safi yurtiçi hasılasının yüzde 40'ını oluşturan yaklaşık bin Batılı şirketin ülkedeki operasyonlarını kıstığı da vurgulandı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ramiz21 Ağustos 2022 18:22

    Dayanma ne olacak ülke olsa kerameti yok halk fakir sefil büyük çoğunluk batının ekonomik yüzlarası herşeye sahipler yokluk içindeler ne bir ataist isveç ne bir Norveç nede bir diğer İskandinav ülkesi nede gelişmiş bir Avrupa ülkesicehalet içindeki dinci arap İslam ülkelerinden bir üstte olay bu