BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRusya, ABD'nin Moskova Büyükelçisini bakanlığa çağırdı----

Rusya, ABD'nin Moskova Büyükelçisini bakanlığa çağırdı

Rusya, ABD'nin Moskova Büyükelçisini bakanlığa çağırdı
21 Şubat 2023 - 14:58 www.finansgundem.com

Rus Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin Moskova Büyükelçisi'ni çağırarak Washington'ın Ukrayna krizine giderek daha çok müdahil olması nedeniyle protesto notası verdi.

ABD’nin Moskova Büyükelçisi Lynne M Tracy'nin Rusya Dışişleri Bakanlığı’na çağrılarak Washington'ın Ukrayna’daki çatışmaya katılımının genişlemesi konusunda uyarıldığı açıklandı. Rusya Dışişleri'nin açıklamasına göre bakanlığa çağrılan Tracy'ye ABD'nin Ukrayna'daki çatışmalara Kiev’in tarafında müdahil olmasının çapının genişlemesi nedeniyle protesto notası iletildi.

Bakanlık sitesinde yayımlanan açıklamada şu mesajlar verildi:

“Büyükelçiye, ABD'nin Rusya ile her alanda çatışmayı derinleştirme yönündeki mevcut saldırgan tavrının nafile olduğu ifade edildi.

Washington’ın gerginliği düşürmek için ABD ile NATO’nun asker ve teçhizatlarını geri çekmeye, ayrıca Rusya karşıtı hasmane faaliyetlerine son vermeye yönelik adımlar atması gerekmektedir.

Büyükelçiye teslim edilen protesto notasında, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'ne silah pompalanmasının yanısıra Rus askeri ve sivil altyapısına saldırması için hedeflerle ilgili istihbarat aktarılmasının, Amerikan tarafının ABD’nin çatışmaya taraf olmadığı iddialarının tutarsız ve yalandan ibaret olduğunu açıkça kanıtladığı vurgulandı.

Ayrıca Kiev'e tedarik edilen silahlar ile aralarında Amerikan vatandaşlarının da bulunduğu operasyon personelinin meşru hedef olduğu da belirtildi."

Putin'den Batı'ya sert mesajlar!

 

Rusya'dan Türklere vize kolaylığı

 

ABD'den Rusya'ya kötü haber

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)