BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus uçaklarından ülke sınırına yaklaşan İngiliz uçaklarına engel----

Rus uçaklarından ülke sınırına yaklaşan İngiliz uçaklarına engel

Rus uçaklarından ülke sınırına yaklaşan İngiliz uçaklarına engel
27 Haziran 2023 - 10:48 www.finansgundem.com

Rusya, İngiliz savaş uçaklarının ülkenin hava sahası sınırlarına yaklaştığının tespit edildiğini ve Rus savaş uçaklarıyla olası ihlalin engellendiğini bildirdi.

Rusya Savunma Bakanlığı, Karadeniz’de İngiliz savaş uçaklarının ülkenin hava sahası sınırlarına yaklaştığının tespit edildiğini ve Rus savaş uçaklarıyla olası ihlalin engellendiğini duyurdu. Bakanlık o anlara ilişkin görüntüleri yayınladı.

Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Karadeniz üzerindeki Rus hava sahası kontrolleri, Rusya Federasyonu devlet sınırına yaklaşan üç hava hedefi tespit etti. Rus savaş uçaklarının mürettebatı hava hedeflerinin RC-135 keşif ve elektronik harp uçağı ile İngiliz Hava Kuvvetleri'ne ait iki Typhoon savaş uçağı olduğunu tespit etti” denildi.

Yapılan tespitin ardından Rusya Hava Kuvvetleri’ne ait iki Su-27 tipi savaş uçağının kalkış yaptığı ve yaklaşan uçaklara doğru yöneldiği aktarıldı. Açıklamada, “ Rus savaş uçakları yaklaşırken, yabancı savaş uçakları U dönüşü yaparak Rusya Federasyonu devlet sınırından uzaklaştı. Rus uçakları güvenli bir şekilde kendi havaalanlarına geri dönmüştür. Rusya Federasyonu devlet sınırının ihlali söz konusu değildir” ifadeleri kullanıldı.

Biden: Wagner isyanı Rus sistemi içindeki mücadelenin bir parçası

 

Rusya, tavan fiyat uygulayan ülkelere petrol satışı yasağını uzattı

 

Rus uzman FATF kararı için konuştu: Mantıklı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)