BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRus turizmciler Türkiye hesabı yaptı----

Rus turizmciler Türkiye hesabı yaptı

Rus turizmciler Türkiye hesabı yaptı
01 Temmuz 2016 - 11:22 www.finansgundem.com

Rusya'nın Türkiye'ye charter uçuşları resmen başlatma kararı almasının ardından Ruslar Türkiye'de tatil hesaplarına başladı

Türk Rus sitesinde yer alan habere göre, Rusya’dan Türkiye’ye tur satışı yasağının kalkmasıyla, charterların başlaması ve ilk tur gruplarını gitmesi an meselesi... Hatta dün Moskova’da bazı tur acentalarının soran müşterilerine “Yarın satış, Pazartesi uçuş mümkün” dedikleri medyaya yansıyan haberler arasında. Peki tur fiyatları ne olacak?

Rusya Tur Operatörleri Birliği ATOR Başkanı Maya Lomidze, “her şey dahil” sistemiyle Türkiye’de kişi başı bir haftalık tatilin 30 bin ruble civarında olacağını söyledi. Uçak ve transfer fiyatının da dahil olduğu bur rakam yaklaşık 460 dolara tekabül ediyor.

Türkiye’de durumun zor olduğunu söyleyen Lomidze, otellerin fiyatları düşürmek zorunda olduklarını söyledi.

Piyasada Türkiye tatili için charterlerın ne zaman başlayabileceğine dair farklı görüşler ileri sürülüyor. “Pazartesine yetişebilir” diyen de var, ATOR gibi “2-3 hafta sürer” diyen de.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)