BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus turistlere uçak başına 9 bin dolar teşvik----

Rus turistlere uçak başına 9 bin dolar teşvik

Rus turistlere uçak başına 9 bin dolar teşvik
14 Mart 2018 - 10:38 www.finansgundem.com

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Rus turistlerin Türkiye'de tatil yapmalarını artırmak için verilen teşvikleri açıkladı

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, bu yıl Türkiye’ye yaklaşık 6 milyon Rus turistin gelmesini beklediklerini, bunun yeni rekor olacağını belirtti. Moskova Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'na (MITT) katılan Kurtulmuş, Interfax haber ajansı binasındaki basın toplantısında, "Bu yıl yaklaşık 6 milyon Rus turistin ülkemizi ziyaret etmesini bekliyoruz. Bu, gerçekten de rekor rakam olacak" dedi.

Sputnik'in haberine göre, Türk otellerinde ‘her şey dahil' sisteminin iptali konusunun gündemde olmadığını dile getiren Kurtulmuş, "Otelcilerin sözlerinden bildiğim kadarıyla kimse böyle bir girişimde bulunmadı. All Inclusive (her şey dahil) Ruslar arasında çok popüler ve ben herhangi bir otelcinin bu sistemden vazgeçilmesini teklif ettiğini duymadım. Eğer herhangi bir otel buna karar verirse bu özel bir durum olacak" ifadelerini kullandı.

Bu arada İnterfaks'ın haberine göre, Türkiye Rusya ve BDT'den turist getirem charter uçuşlarına "teşvik desteği" vermeye devam edecek. Bakan Kurtulmuş, daha önce uak başına 6 bin dolar ödendiğini hatırlatarak, "Şimdi yüksek sezonda 3 bin, düşük sezonda 6 bin dolar ödeyeceğiz" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)