BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus savaş gemileri açık denizde----

Rus savaş gemileri açık denizde

Rus savaş gemileri açık denizde
12 Nisan 2018 - 10:16 www.finansgundem.com

ABD ile füze gerilimi sonrası Rusya, olası bir ABD saldırısı için önlem almaya başladı

ABD ile Batılı müttefiklerinin Suriye’yi her an vurması beklenirken, Rusya da hazırlıklarına devam ediyor. Önceki güne kadar Suriye’deki Tartus deniz üssünde demirlemiş duran Rus savaş gemilerinin Çarşamba günü açık denize çıktıkları gözlendi.

Kullanıcılara yüksek çözünürlükte uydu görüntüleri sağlayan “Image Satellite International (ISI) şirketi bir gün arayla uydudan çektiği fotoğraflarla Rus savaş gemilerinin deniz üssünden ayrıldıklarını gözler önüne serdi.

Böylece 11 Nisan akşamı itibarıyla 5-6 Rus savaş gemisiyle bir denizaltının Suriye kara suları çevresinde savaş nöbeti tutmaya başladığı doğrulanmış oldu.

ABD müdahalesine ikinci hazırlık işareti olarak Şam rejiminin elindeki tüm savaş uçaklarını farklı noktalardan Rusya kontrolündeki Lazkiye bölgesindeki Hmeymim hava üssüne taşıması oldu. Esad rejiminin elinde 40 civarında Rus yapımı savaş uçağı bulunduğu tahmin ediliyor. Uçakların Hmeymim üssüne aktarılması “ABD, Rus üssünü vurmaya kalkışmaz” hesabıyla yapıldığı dile getiriliyor.(Nerdun Hacıoğlu/Hürriyet)

Hangi ülkenin daha çok silahı var

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)