BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRus ajanın zehirlenmesiyle ilgili yeni detaylar----

Rus ajanın zehirlenmesiyle ilgili yeni detaylar

Rus ajanın zehirlenmesiyle ilgili yeni detaylar
16 Mart 2018 - 08:30 www.finansgundem.com

Eski Rus ajanı Skripal ve kızını zehirleyen 'Noviçok sinir gazı', Skripal'in kızı Yuliya'nın valizinde bulunan ve yalnızca Skripal'in Salisbury'daki evinde açılabilecek bazı kıyafet veya kozmetik ürünlerine bulaştırılmış olabilir

İngiliz istihbaratının kullandığı eski Rus casus Sergey Skripal ile kızı Yuliya'nın İngitere'nin Salisbury kentinde sinir gazıyla zehirlenmesinin hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

İngiliz Telegraph gazetesinde yer alan habere göre, Skripal ve kızını zehirleyen 'Noviçok sinir gazı', Skripal'in kızı Yuliya'nın valizinde bulunan ve yalnızca Skripal'in Salisbury'daki evinde açılabilecek bazı kıyafet veya kozmetik ürünlerine bulaştırılmış olabilir.

İngiltere Başbakanı Theresa May, Skripal ve kızı Yuliya'nın zehirlenmesine ilişkin olarak 23 Rus diplomatı sınır dışı edeceklerini ve bunun Soğuk Savaş döneminden bu yana gerçekleştirilen en büyük ihraç olacağını açıklamıştı.

May daha önce de, bu silahın Rusya tarafından üretildiğini ve bu şekilde kullanılmasının iki nedeni olabileceğini vurgulamış: "Bu saldırı, Rus devleti tarafından ülkemize yönelik ya doğrudan bir eylemdi, ya da Rus hükümeti felakete neden olabilecek bu zararlı sinir gazının kontrolünü kaybetti ve başkalarının eline geçmesine neden oldu." demişti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)