BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemRuntalya Maratonu'nun geliri depremzedelere bağışlanacak----

Runtalya Maratonu'nun geliri depremzedelere bağışlanacak

Runtalya Maratonu'nun geliri depremzedelere bağışlanacak
02 Mart 2023 - 16:46 www.finansgundem.com

Antalya'da düzenlenecek 18. Uluslararası Runtalya Maratonu'ndan elde edilecek gelir, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelere gönderilecek. Maraton'dan depremzedeler için 10 milyon lira bağış hedefleniyor

Yerli ve yabancı katılımcıların yer aldığı 8. Uluslararası Runtalya Maratonu Antalya'da, 5 Mart pazar günü, maraton, yarı maraton, 10 kilometre, 10 kilometre takım, 2 kilometrelik "1 Adım 1 Hayat" koşusu ile gerçekleştirilecek.

Her yıl bir tema ile düzenlenen maratonda, bu yıl katılanlar tüm adımlarını depremzedelere umut olmak için atacak. AFAD veya AFAD koordinasyonunda yardım projeleri yürüten sivil toplum kuruluşlarına bağış yapanlar, TerraCity AVM'deki stantta kayıt yaptırarak 2 kilometrelik "1 Adım 1 Hayat" koşusuna katılabilecek.

Bağış yapanların ücretsiz katılabilecekleri maratonda, katılımcılara özel olarak hazırlanan anı tişörtü ve madalya hediye edilecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile olimpiyat madalyalı sporcuların da katılması beklenen maratonda, 10 milyon lira bağış hedefleniyor.

Ankara'daki diplomatlardan depremzedeler için bağış

 

ATO'dan 'Ay Yıldızlı' bağış çağrısı

 

EBRD'den depremzedelere 750 bin euroluk bağış

 

Maliye Bakanlığı'ndan yardım ve bağış için rehber

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)