BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRotayı beğenmeyen taksiciye ibretlik ders!----

Rotayı beğenmeyen taksiciye ibretlik ders!

Rotayı beğenmeyen taksiciye ibretlik ders!
01 Temmuz 2023 - 10:40 www.finansgundem.com

Dün öğle saatlerinde D-100 Karayolu Küçükçekmece mevkiinde ilginç bir olay yaşandı. Bir taksi şoförü ile yolcusu arasında yaşanan tartışma, cep telefonu kamerasına yansıyan anlarla gündeme geldi.


Olay, dün öğle saatlerinde D-100 Karayolu Küçükçekmece mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre bir kişi, 34 TJN 99 plakalı taksiye binerek Sefaköy'de bir adrese gitmek istedi. Taksici, Beylikdüzü yönüne gideceğini söyleyerek müşteriyi otobüs durağına bırakacağını belirtti.

Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Müşterinin 'Dur diyorum sana' sözlerine rağmen durmayan taksi şoförü 'Seni Sefaköy'e götürüyorum' diye cevap verdi. Müşteri iddiaya göre yol kenarındaki polislere şikayette bulundu.

Fakat taksi şoförü polisin 'Dur' ihtarına uymayarak yoluna devam etti. Müşterinin 'Polisten niye kaçıyorsun?' sorusuna bir kez daha 'Sefaköy'e götürüyorum seni' diye cevap veren şoför taksiyi sürmeye devam etti. Tartışma sonucu taksici, müşteriyi istediği adrese bıraktı. Yaşananlar müşterinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bakan Ersoy, Antalya'da taksici esnafıyla bayramlaştı

 

İstanbulluların kâbusu ''taksi sorunu''

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)