BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporRonaldinho'nun geleceği tarih belli oldu!----

Ronaldinho'nun geleceği tarih belli oldu!

Ronaldinho'nun geleceği tarih belli oldu!
19 Mayıs 2016 - 08:57 www.finansgundem.com

Samuel Eto’o Vakfı’nın 10. yıl etkinlikleri kapsamında Antalya’da dünya yıldızları maç yapacak, Ronaldinho da 16 Temmuz'da sahada olacak.

Eto’o transferiyle tüm dünyada ses getiren Antalyaspor, bir süper yıldızı daha renklerine bağlamaya hazırlanıyor: Ronaldinho. Uzun süredir Brezilyalı süperstar ile temas halinde olan Kırmızı Beyazlılar, görüşmelerde büyük mesafe kat etti, hatta 1+1 yıllık sözleşme için menaceriyle el sıkışıldı.

Mukaveledeki 2 madde dışında her konuda anlaşılırken, Ronaldinho’nun Antalya Arena’ya çıkacağı tarih de netleşti. Sambacı, 16 Temmuz’da Samuel Eto’o Vakfı’nın 10. yıl etkinlikleri kapsamında sahada olacak.

Kimler gelmiyor ki...

Kırmızı-Beyazlı futbolseverler yeni 10 numaralarını ilk kez bu karşılaşmada izleyebilecek. Antalya’daki gösteri maçına Messi, Hazard, İniesta, Suarez gibi büyük isimlerin katılması bekleniyor. Organizasyonla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la da görüşüldüğü öğrenildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)