BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporRıdvan Dilmen: Bu oyunla şampiyonluk gelmez----

Rıdvan Dilmen: Bu oyunla şampiyonluk gelmez

Rıdvan Dilmen: Bu oyunla şampiyonluk gelmez
29 Ocak 2017 - 22:53 www.finansgundem.com

Rıdvan Dilmen, Kayserispor - Fenerbahçe maçını değerlendirdi

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Kayserispor'a 4-1 mağlup olan Fenerbahçe için maç sonunda çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Dilmen'in açıklamaları:

"Öncelikle son 4 takımına bakıyorum, Alanyaspor’a 2, Adanaspor’a 2, Kayserispor’a iki maçta 5 puan kaybetti. Küme düşmeme mücadelesi veren takımları yenemedi. Bu neyi gösterir..."

"BÖYLE BİR ŞEY OLAMAZ!"

"Fenerbahçe oyunu yıkarak değil, bekleyerek oynuyor. Böyle bir şey olamaz. Türkiye'de şampiyonluk için olmaz. Hollandalı bir teknik adamın felsefesine aykırı bir sistem bu. Bakın geçen hafta Beşiktaş gole doydu. Attıkça hücum ediyor. Galatasaray, Akhisar'a 6 gol attı. Fenerbahçe'de böyle bir şey göremezsiniz."

"BU OYUNLA ŞAMPİYONLUK GELMEZ"

"Riekerink’i eleştiriyoruz fakat en azından bu hafta dedi ki De Jong cezalı dedi, stoperden dönme orta saha yapmayayım hücumcu orta saha yapayım dedi. Josue’yi kullandı. Bu sistemle bu oyunla şampiyonluk gelmez. Fenerbahçe tamamen bir kontratak takımı formatını yerleştirdi, oyuncu kadrosu olarak da sistem olarak da. Bu ligin şampiyon olan takımları kontrataklarla değil, hücumla şampiyon oldu. Bunu Hasan Çetinkaya’nın hocaya anlatması lazımdı."

"FORVETLER PAPATYA FALI AÇIYOR"

"Galatasaray maçına gidelim. Podolski oyunda, Bruma oyunda, Sneijder oyunda, Yasin oyunda, Josue ve Selçuk oyunda. Fenerbahçe’ye bakalım. Forvetler papatya falı açıyor."

"BİR VAR BİR YOK"

Lens büyük yeteneklerine rağmen maç seçen bir oyuncu. Bir müthiş oynuyor, iki kötü oynuyor. Üst üste de kötü oynuyor. Alper oyun içinde papatya falı. İyi niyetli falan ama olmuyor. Van Persie bir var, bir yok. Sonradan giriyor. Kendi de hocası da oynayıp, oynamayacağını bilmiyor."

"F.BAHÇE FORMASI 22 PUAN KAYBETMEZ"

"Fenerbahçe’nin bu oyun formatıyla Anadolu’yu yenmesi kolay değil. Deplasmanda zor kazanır bu takım. Fenerbahçe riskli takımla çıksa 15 mi yiyecek. Popescu bugün ne Skrtel ne de Kjaer’den hızlıydı. Farkı neydi topu oyuna iyi sokuyordu yanında da Bülent Korkmaz gibi sağlam adam vardı. Öndeki adamlar da oraya top attırmıyordu. Fenerbahçe’nin hocası basın değil, arkayı bekle diyor. Türkiye’de arkayı bekleyerek şampiyon olamazsın. Fenerbahçe forması 19 haftada 22 puan kaybetmez.

Ve Fernandao. Eren Derdiyok’tan farkı yok. Kontratak oyuncusu değil. Arkadaki oyunculara gelirsek, kendi istatistik rekoru kırmış. Topal'ın 3 golü var. Hücuma dönük oynadı Kayseri maçında da. Bu orta sahanın solunda Salih ve Aatif gibi oyuncuları kullanıyor hoca."

"DEFOLARI ORTAYA ÇIKIYOR..."

"Böyle olunca da hele hele Fenerbahçe’nin ceza sahasında savunma yaparken iki müthiş oyuncusu var Skrtel ve Kjaer. Ama geniş alanda geniş pozisyon veriyorlar. Adana 2 gol attı, Alanya attı, Kayseri iki maçta Fenerbahçe’ye 7 gol attı. Kayseri’nin toplam golü 18. Kjaer ve Skrtel öne çıkınca defoları ortaya çıkıyor."

"BUNLAR TESADÜF DEĞİL"

Hücum yapmaya kalksan en çok gol atan orta saha oyuncun Topal. Orta sahadan gümbür gümbür gelip gol atan yok. Hasan Ali sezonun en iyi oyuncusu, 25. dakikada yoruldu. İsmail Köybaşı rotasyonda fazla kullanılmıyor. Şener iyi gidiyor ama önden destek almıyor. Advocaat ağırlığı, kariyeri ve tecrübesi olan bir hoca. Gerçeklere bakınca Türkiye Ligi çok farklı bir lig. Son yıllarda yabancı hocaların şampiyonluğu yok. Bunlar tesadüf değil.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • RASİM29 Ocak 2017 23:34

    oyuncular yanlış yerde oynatılıyor,,,stock ile atıf orta sahada oynamalı,,sol açık yok,,transfer yapılmalı.santrafor hiç yok.

  • ERDİ29 Ocak 2017 23:32

    Fener santrafor alacağına hala m.ekicinin peşinde.,,yürüyerek maç kazanılmaz.takım ileri gideceğine,sürekli yan ve geri paz yapıyor.