BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinReytige devam...----

Reytige devam...

Reytige devam...
12 Mayıs 2013 - 08:40 www.finansgundem.com

Bomba sanki Reyhanlı'da değil muz cumhuriyetinde patladı.Başbakan'ın annesi vefat etti diye eğlence programını erteleyenler, Reyhanlı'ya etkisiz kaldı

Hatay Reyhanlı'da patlayan iki bomba ile 45 vatandaşımız hayatını kaybetti. Yüze yakın vatandaş da yaralandı. Ancak Türkiye'de büyük infial yaratan bombalar sanki Reyhanlı'da değil, dünyanın öteki ucundaki muz cumhuriyetinde patlamıştı. Başbakan'ın annesi öldü diye eğlence programını erteleyen Acun da dahil olmak üzere bütün kanallarda eğlence programları kesintisiz yayınlandı.
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde peş peşe iki bombanın patlamasından itibaren haber kanallarının saatlerce canlı yayın yaparak bütün gelişmelerini ayrıntıları ile duyurduğu patlamaları televizyonların yöneticileri bir türlü duymadı. Yazıyı kaleme aldığımız saatlerde ölü sayısının 47'ye ulaştığı haberi gelirken televizyonlarda eğlence programları devam ediyordu. Star TV'de Survivor, Atv'de Yağmurdan Kaçarken, Kanal D'de Ben Bilmem Eşim Bilir, Show TV'de Benzemez Kimse Sana, TRT'de Osmanlı Tokadı (komedi dizisi) yayınlarını sürdürdü.
Reyhanlı sanki Türkiye'nin sınırları içinde yer almıyordu. Patlayan bomba sanki burada patlamış, sanki 47 vatandaşımız ölmemişti. Bu umursamazlık ve vurdumduymazlıkla yayınladıkları eğlence ve yarışma programları nedeni ile kanalların telefon santralleri duyarlı vatandaşlar tarafından protestolarla kilitlendi. Ancak yayınlar sürdü.
Kanal D'de Ben Bilmem Eşim Bilir'de eşler çılgınca yarıştı. Atv'de yayınlanan Yağmurdan Kaçarken disinini izleyenler Reyhanlı'da patlayan bombadan dolayı hayatını kaybedenler değil dizi kahramanına üzüldü. TRT'de yayınlanan Osmanlı Tokadı dizisi ile güldü. Fox TV'de yayınlanan Lale Devri'ndeki entrikalara hayret etti.
Ünlendikçe mütevaziliğini kaybettiği için yakın çevresi tarafından da eleştirilen Acun'un tavrı daha da dikkat çekiciydi. Çünkü Başbakan Erdoğan'ın annesinin vefatıyla, annelere saygısından(!) ötürü eğlence programını erteleyen Acun Ilıcalı 47 vatandaşın ölümüyle ocaklara düşen acıya yabancı kaldı.
Her fırsatta yayıncıların kulağını çeken RTÜK günlerden cumartesi olduğundan sanırım patlamayı duymazlıktan geldi.
Her fırsatta mangalda kül bırakmayan ülkemin aydın yayıncıları reyting yalamaya devam etti kısacası.
Bunlara tepki ise sosyal medyadan geldi. Sosyal medya bu vurdumduymazlığa karşı çığ gibi büyüdü. Dün gecenin en çok konuşulan konusu Reyhanlı'da patlayan bombalar ve medyanın vurdumduymazlığı oldu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)