BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemReyhanlı'nın faturasını O'na kestiler!----

Reyhanlı'nın faturasını O'na kestiler!

Reyhanlı'nın faturasını O'na kestiler!
17 Mayıs 2013 - 17:51 www.finansgundem.com

51 kişinin yaşamını yitirdiği Hatay saldırısı sonrası Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürü Murat Berk görevden alındı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Hatay saldırısı için yazılı talimat verdiğini açıklamasından sonra ilk fatura Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürü'ne kesildi. Reyhanlı'da meydana gelen saldırılar nedeniyle Emniyet Müdürü Murat Berk görevden alındı. Yerine Duygu Uzundurukan atandı. Uzundurukan, Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapıyordu.
18 ay önce önce Samandağ İlçe Emniyet Müdürü iken Reyhanlı'ya atanan Berk'in ilçedeki görevi sona erdi.
2009-2010 yıllarında Kırıkhan Emniyet Müdürlüğü yapan Uzundurukan ise Amerika Birleşik Devletleri'ndeki ihtisas eğitiminin ardından İl Emniyet Müdürlüğü emrine gelmişti. Aslen Trabzonlu olan Uzundurukan, İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürütecek.
İL JANDARMA KOMUTANI DA DEĞİŞİYOR
Hatay İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Başoğlu'nun İzmir'e çıkan tayininin Reyhanlı saldırılarının olduğu zamana denk gelmesi, farklı yorumlara neden oldu. 2 yıl önce Hatay'a atanan Albay Mustafa Başoğlu, İzmir Yeni Foça 7'nci Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı görevine atandı. Albay Başoğlu'nun atanmasının Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde meydana gelen patlamalarla ilgili olduğu yorumları yapılmasına karşın, Albay Başoğlu'nun atamasının normal tayin sürecinde olduğunu, Temmuz ayında Hatay İl Jandarma Komutanlığı görevini devrettikten sonra, İzmir'e gideceğini bildirdi.
ERDOĞAN MİT VE EMNİYET ARASINDAKİ KOPUKLUĞU İŞARET ETMİŞTİ
İçişleri Bakanı Muammer Güler 8 Mayıs'ta saldırı yapılacağının istihbaratının alındığını ancak önlenemediğini açıklamıştı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ABD ziyareti öncesi yaptığı açıklamasında Emniyet ve MİT arasındaki kopukluğa şu sözlerle dikkat çekmişti "Ama burada emniyet teşkilatı ile istihbarat teşkilatı arasında bir kopukluk söz konusu olabilir. Buna yönelik olarak Başbakanlık Teftiş Kurulunu bu konuları araştırmak, ciddi manada bu işi ele almak üzere, nerede bir zaaf belirtisi varsa, nerede zaaf varsa bir defa bu konuda da bunun gereğini tereddütsüz yerine getiririz. Konuyla ilgili olarak da aynı şekilde İçişleri Bakanıma da söyledim. İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu da bu konuda hemen adımlarını atmalı, Başbakanlık Teftiş Kurulu da bu konuda gerekli adımı atacaktır ve ben yazılı talimatımı Başbakanlık Teftiş Kuruluna şu anda vermiş bulunuyorum, bunu özellikle burada ifade etmek isterim."
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • semih17 Mayıs 2013 20:08

    asıl fatura seçimlerde hükümete çıkacak hiç merak etmesinler 51 kişinin hesabını çatır çatır verecekler.