BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinReuters teyit etti: Ekaterina Tihonova Putin'in küçük kızı----

Reuters teyit etti: Ekaterina Tihonova Putin'in küçük kızı

Reuters teyit etti: Ekaterina Tihonova Putin'in küçük kızı
29 Kasım 2017 - 08:24 www.finansgundem.com

İngiliz haber ajansı Reuters, Ekaterina Tihonova'nın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kızı olduğunu teyit ettiklerini yazdı.

Dünya Rock'n Roll Federasyonu'nda (WRRC) Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Manfred Mohab, ajansı yaptığı açıklamada Tihonova'nın Putin'in kızı olduğunu bildiğini söyledi.

Reuters muhabirinin Mohab'a "Tihonov'un Putin'in kızı olduğunu biliyor musunuz?" diye sorması üzerine Mohab'ın, "Evet. Onu tanıyorum, evet, tabii." diye yanıt verdiği, ardından muhabirin tekrar aynı soruyu sorduğu ve Mohab'ın tekrar "Evet" yanıtını verdiği belirtildi.

Tihonova'nın Putin'in kızı olduğunu dair daha önce de birçok haber çıkmış ancak hiçbiri doğrulanmamıştı.

RBK'nın haberine göre ise kendilerine konuşan Mohab, "herhangi bir şey teyit etmediğini ve bilmediği şeyleri teyit edemeyeceğini" ifade etti.

Gazprombank Yönetim Kurulu Başkanı Andrey Akimov da 2015 yılında yaptığı açıklamada Ekaterina Tihonova'nın Putin'in kızı olduğunu söylemiş, ancak daha sonra bu sözlerini geri almıştı.

Aile hayatı konusunda titiz davranan Putin, kızları Mariya ve Ekaterina ile ilgili kamuoyuna herhangi bir bilgi vermekten kaçınıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)