BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaReuters editörü Anonymous'a yardım etti mi?----

Reuters editörü Anonymous'a yardım etti mi?

Reuters editörü Anonymous'a yardım etti mi?
25 Haziran 2013 - 13:06 www.finansgundem.com

Reuters editörü Matthew Keys’in, Anonymous'a yardım ettiği için başı büyük dertte

Reuters Sosyal Medya Editörü Matthew Keys’in, Anonymous’a bundan 2 yıl önce Los Angeles Times gazetesinin internet sitesini hacklemesi için yardım ettiği iddia ediliyor.

ABD Adalet Bakanlığı tarafından yapılan suçlamaya göre Keys, Anonymous’a Los Angeles Times gazetesinin sistemine sızabilmeleri için “kullanıcı adı” temin etti. Bu kullanıcı adını kullanan grup, 14 Aralık 2010 tarihinde Los Angeles Times’ın internet sitesindeki iki başlık üzerinde oynamalar yaptı.
2009 yılından bu yana ABD’ye sanal suçlarla savaş konusunda yardım eden Keys’in bu tarz bir suçmalaya maruz kalması konuyu oldukça ilginç bir hale getiriyor. Bilindiği üzere sosyal medya üzerinde oldukça popüler olan Keys, geçen yıl Time dergisi tarafından Twitter üzerindeki en önemli 140 karakter arasında gösterilmişti.
25 yıl hapis ve 750 bin dolar para cezasıyla yargılanacak Keys’in mahkeme sırasında vereceği yeni bilgiler, Anonymous hakkında bilinmeyen birçok gerçeği de gün yüzüne çıkarabilir.
  
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)