BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRestoranı iflasın eşiğine getiren düğün----

Restoranı iflasın eşiğine getiren düğün

Restoranı iflasın eşiğine getiren düğün
04 Ekim 2023 - 08:53 www.finansgundem.com

İtalya'da lüks bir restoranda gerçekleştirdiği görkemli düğün sonrasında hesabı ödemeden ülkeden kaçan Moreno Priorietti ve Andrae Svenja, restoran sahibi Enzo Fabrizi'yi zor durumda bıraktı.

İtalya’da lüks bir düğün eğlencesi sonrası hesabı ödemeden kaçan Moreno Priorietti ve Andrae Svenja çifti gündemde.

Ristorante La Rotonda adlı deniz ürünleri restoranının sahibi Enzo Fabrizi, 80 misafirin katıldığı düğün yemeği sonrası yeni evli çiftin hesabı ödemediğini ve ülkeden kaçtığını belirtti.

Daily Mail’de yer alan habere göre Fabrizi, hesap ödenmezse iş yerinin kapanabileceğini dile getirdi.

Hesapla ilgili bir anlaşmazlık olduğunu düşünmeyen restoran sahibi, düğünden sonraki günün sonuna kadar bekledi ancak çiftle iletişim kuramadı.

ALMANYA'YA KAÇTILAR

Yerel polise başvuran Fabrizi, çiftin Roma üzerinden Almanya’ya uçtuğunu öğrendi.

Fabrizi, çiftle 8 bin 800 euro (253 bin TL) tutarındaki toplam hesap için anlaştıklarını, bu bedelin yemek, içecek ve dekorasyon gibi ekstraları kapsadığını belirtti ve çiftin düğünden bir gün sonra Almanya’ya uçtuğunu ve onlardan bir daha haber alamadığını söyledi.

PRİORİETTİ DOLNADIRICILIKTAN ARANIYOR

Restoran sahibi Fabrizi, alacağını tahsil edene kadar çiftin peşini bırakmayacağını belirtti. Yerel polis, çiftin yerini belirlemeye çalışıyor ve Priorietti’nin dolandırıcılıktan arandığı belirtiliyor.

BORCU ÖDERLERSE DAVA DÜŞER

Restoranın avukatı, çiftin borçlarını ödemeleri ya da yetkililere teslim olmaları halinde davanın düşürüleceğini belirtti.

Fabrizi, çiftle bir süre yazıştıklarını, ancak daha sonra çiftin sosyal medya profillerini sildiklerini ve ulaşılamaz olduklarını söyledi.

Fabrizi, bir arkadaşı aracılığıyla tanıştığı damadın bu şekilde davranacağını hiç tahmin etmediğini, hatta gelinin babasının Almanya’da bir bankada çalıştığı ve zengin bir aileye mensup olduğunu düşündüğünü belirtti.

Ayça bu kez 'altın' yüzük taktı! Böyle olur 'sultan'ın düğünü

 

Aşiretlerden düğünler için yeni karar

 

Gelin ile damat düğün alanına vinçle indirildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)