BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemReina katilinin çocuğu nerede----

Reina katilinin çocuğu nerede

Reina katilinin çocuğu nerede
17 Ocak 2017 - 18:55 www.finansgundem.com

Teröristin 4 yaşındaki oğlunun da yanında olduğu iddia edilmişti. Ancak bu iddia doğru çıkmadı. 'Teröristin çocuğu nerede, nereye, kime bıraktı?' sorusu akıllara geldi.

Teröristin yakalandığında yanında 4 yaşındaki oğlunun da olduğu iddia edilmişti. Ancak bu bilgi doğru çıkmadı. Vali Şahin, "Çocuğu yanında mıydı?" sorusu üzerine dün gece çocuğun yanında olmadığını kaydederek, "Bu gece o yanında değildi, kız çocuğu annesiyle birlikteydi. Erkek çocuğun kendisiyle beraber olduğunu değerlendiriyorduk ama bu geceki operasyonda yanında değildi" karşılığını verdi. Çocuğun akıbetinin ne olacağı şeklindeki soru üzerine ise Şahin, "Çocuklarla ilgili hem bizim ulusal mevzuatımızda hem de uluslararası anlaşmalarda çeşitli hükümler var. Bu hükümler doğrultusunda o çocukların muhafazası tabii ki sağlanacaktır." ifadesini kullandı. Reina saldırganı teröristin 31 Aralık akşamı karısına "Helalleşelim" diyerek evden ayrıldığı, katliam sonrası eşi ve çocuklarının getirildiği Zeytinburnu'ndaki eve döndüdüğü, buradan 4 yaşındaki oğlunu alarak kayıplara karıştığı edilmişti. Şimdi teröristin 4 yaşındaki oğlunun nerede olduğu sorusu akıllara geldi. Polisin, çocuğun bırakıldığı yeri aradığı iddia ediliyor.

UZUN SÜREDİR BU ADRESTELERMİŞ
Gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirilerek sorguya alındı. Yapılan araştırmada şüphelilerin yakalandıkları adreste uzun süredir kaldıkları, alışveriş ve yer değiştirmede dikkat çekmemek için de siyahi kadınları kullandıkları tespit edildi.

Bunca zaman nasıl kaçtığı ortaya çıktı
Reina'ya saldıran terörist Ebu Muhammed El Horasani kod adlı 33 yaşındaki Abdulkadir Masharipov, Özbekistan doğumlu. Evli ve 2 çocuğu bulunan Tacik uyruklu Masharipov, Özbek vatandaşı. Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre; terörist 3 gündür Esenyurt'ta takip ediliyordu. Masharipov, DEAŞ'ın Suriye'deki unsurlarıyla irtibatlıydı. Afganistan ve Pakistan'da 2 yıl eğitim alan teröristin İran üzerinden kaçak yollarla Türkiye'ye girdiği tahmin ediliyor. Masharipov, 16 Aralık'ta Konya'dan karayoluyla İstanbul'a geldi. Teröristin bildiği diller ise Özbekçe, Rusça, Arapça, Çince ve Türkçe. Terörist, Özbekistan'da da aranıyordu.

Terörist ve yanındaki 4 kişinin yakalandığı evde bir de çocuk tişörtü olduğu görüldü...

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)