BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinRahmi Koç Amerika'da ameliyat olacak----

Rahmi Koç Amerika'da ameliyat olacak

Rahmi Koç Amerika'da ameliyat olacak
09 Ağustos 2019 - 08:42 www.finansgundem.com

Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un diz kapaklarından ABD'de ameliyat olacağını yazdı.

Bülent Cankurt'un yazısı söyle:

İlerleyen yaşına rağmen enerjisiyle hâlâ gençlere taş çıkaran Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'a nazar değmiş anlaşılan! Çünkü çok disiplinli bir hayat süren, yediğine-içtiğine ve sporuna çok önem veren Rahmi Bey'in bıçak altına yatacağını duydum! İki ay sonra tam 89 yaşına girecek olan Rahmi Bey'in sıkıntısı ise dizlerinde. Geçenlerde katıldığı bir davete elinde bastonla gelen Rahmi Bey, önümüzdeki ay diz kapaklarından ameliyat olacakmış. Yalnız Rahmi Bey, sahibi olduğu Amerikan Hastanesi'nde değil, Amerika'da bıçak altına yatmaya karar vermiş. Sanırım orada çok güvendiği bir doktoru var. Umarım başarılı bir operasyonla dizlerindeki şikayetinden kurtulur.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Feridun Türeli09 Ağustos 2019 15:21

    Ben bu koç ailesini hiç sevmez, Sabancıları severdim...Şimdi anlıyorum ki ülke zora girince, Ülke düşmanlarına KOÇ gibi karşı duranlar belli oluyormuş...!!!

  • serpil Y09 Ağustos 2019 08:57

    allah sifa versin bu duayenler çok değerli çok , onlar başımızın tacı.....