BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkQNB Finansbank Tarım Kart’ını tanıttı----

QNB Finansbank Tarım Kart’ını tanıttı

QNB Finansbank Tarım Kart’ını tanıttı
19 Mart 2019 - 16:42 www.finansgundem.com

Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen 17. Konya Tarım Fuarı'nda olan QNB Finansbank Tarım Bankacılığı Birimi, 6 ay faizsiz dönem avantajlı ve hasatta ödemeli CardFinans Tarım Kart’ını çiftçilere sundu

QNB Finansbank, Türkiye’nin en büyük tarım fuarlarından biri olan Konya Tarım Fuarı’na katılarak çiftçilerle buluştu. Banka, fuarda özellikle çiftçilere özel avantajlı tarım kredilerini ve yeni ürünleri CardFinans TarımKart’ı anlattı.

Tarım Kart, çiftçilerin tarımsal faaliyetlerine yönelik ihtiyaçlarını karşılamalarına destek olmak amacıyla hayata geçirildi. Çiftçiler, CardFinans TarımKart’larıyla anlaşmalı üye iş yerlerinden yapacakları alışverişlerinde 6 aya kadar faizsiz dönem avantajından yararlanarak, ödemelerini hasat tarihlerine kadar erteleyebiliyor.

Ek olarak, Tarım Kart sahibi çiftçiler 7/24 tüm QNB Finansbank ATM’lerinden 2 yıla varan vadeler ile taksitli kredi kullanabilir ve ihtiyaç duydukları her an ATM’den Kredili Mevduat Hesaplarına ulaşarak nakit çekim işlemlerini gerçekleştirebilirler. Tüm bunlara ek olarak, aylık düzenli geliri olmayan çiftçiler SGK & BAĞ-KUR prim ödemeleri için CardFinans TarımKart ile otomatik ödeme talimatı verebilir; aylık prim borçlarını yılda bir defa hasat tarihlerinde ödeyebilirler.

Çiftçiler fuar alanında 773 Numaralı QNB Finansbak standını ziyaret edip aynı zamanda başvuru yaparak fuara özel avantajlı faiz oranları ile kredi imkanından yararlanabilecek ve CardFinans TarımKart sahibi olabilecekler.

Çiftçilere sundukları avantajlı ürünler hakkında açıklamalarda bulunan QNB Finansbank Tarım Bankacılığı ve Gayrimenkul Projeleri Finansmanı Direktörü Hakan Çağlar;“QNB Finansbank olarak en büyük hedefimiz çiftçilerimizin üretim yaparken yanlarında olarak onların sorunlarını çözmek. Yaygınlaşan şube ağımız ile beraber çok daha fazla üreticimize ulaşarak sektöre sağladığımız finansman desteğini her geçen gün artırmaya devam ediyoruz. Tarım Kart’ın yanı sıra çiftçilerimizin ihtiyaç duyduğu ödeme planları ve hasat zamanlarını da göz önünde bulundurarak onlara özel kredi imkanları sunuyoruz. Yeni ürünümüz CardFinans TarımKart ve geniş ürün yelpazemizle birlikte QNB Finansbank olarak 2019 yılında da üretimin devamlılığı için tarım ve hayvancılık sektörünün yanında olmaya devam edeceğiz.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)