BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkQNB Finansbank, ‘Ödeme İste’ özelliğini hayata geçirdi----

QNB Finansbank, ‘Ödeme İste’ özelliğini hayata geçirdi

QNB Finansbank, ‘Ödeme İste’ özelliğini hayata geçirdi
02 Şubat 2024 - 14:12 www.finansgundem.com

QNB Finansbank, müşterilerinin finansal hayatlarını kolaylaştıracak bir adım daha atarak ‘Ödeme İste’ özelliğini hayata geçirdi.

Dijital dönüşüm araçlarını yakından takip ederek en etkin şekilde finansal çözümlerde uygulamaya geçiren  QNB Finansbank, ‘Ödeme İste’ özelliğini müşterilerinin kullanımına sundu. Bu özellik sayesinde bireysel ve tüzel QNB Finansbank müşterileri, QNB Mobil ve İnternet Şubesi üzerinden hem QNB Finansbank içerisinde hem de diğer katılımcı bankalar arasında, ödeme isteği gönderebilecek. Müşteriler, Ödeme İste taleplerini kullanıcı dostu ara yüz üzerinden hızlı ve kolay biçimde iletirken, gelen ödeme isteklerini de aynı şekilde kabul veya reddedilebilecek. 

Para transferlerinde, dijital dönüşüm kapsamında müşterilerin finansal bütünlüğüne katkı sağlayacak yeni bir yöntem olarak ‘Ödeme İste’  ile ödemeler FAST/Havale olarak gerçekleştirilebilecek.  

Mobil bankacılık ve internet bankacılığına yeni bir soluk getirecek olan ‘Ödeme İste’ özelliği hakkında görüşlerini paylaşan Nakit Yönetimi ve Dış Ticaretten sorumlu QNB Finansbank Obi ve Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Engin Turhan şunları söyledi:

“QNB Finansbank olarak dijitalleşme yolculuğumuzda her zaman gelişmeleri yakından takip ediyor, müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştıracak finansal çözümlere odaklanıyoruz. Kullanıcı deneyimini kusursuzlaştırmak için yapay zeka araçlarından ve en son teknolojilerden yararlanıyoruz. Müşterilerimizin beklentilerinin ötesine geçmek ve her zaman onların hayatlarını kolaylaştıracak finansal çözümler üretmek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hayata geçirdiğimiz ‘Ödeme İste’ özelliği de bu amaca hizmet eden, pratik ve kullanıcılılarının finansal süreçlerinde onlara zaman kazandıracak faydalı bir uygulama oldu. Bu yöntem ile müşterilerimiz QNB Mobil ve İnternet Şubesi üzerinden Ödeme İste ile kolaylıkla para transferi talep edebilecekler. QNB Finansbank olarak müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştıracak teknolojilere yatırım yapmaya devam edeceğiz.” 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ve katılımcı bankalar ile birlikte hayata geçirilen ‘Ödeme İste’ sisteminin uygulayıcıları arasında yer alan  QNB Finansbank, bu uygulama ile müşterilerine daha hızlı ve kolay bir müşteri deneyimi sunmayı amaçlıyor. 

QNB Finansbank Dijital Köprü KOBİ’leri desteklemeye devam ediyor

 

QNB Finansbank, Türkiye ekonomisine desteğini sürdürdü

 

QNB Finansbank reel sektör temsilcileri ile Gaziantep’te bir araya geldi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)