BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin'e ata topraklarında yoğun ilgi----

Putin'e ata topraklarında yoğun ilgi

Putin'e ata topraklarında yoğun ilgi
02 Eylül 2023 - 14:52 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Putin, kökenlerinin uzandığı Tver'i ziyaret etti. Rusya liderine burada yoğun ilgi gösterildi. Putin bölge halkına daha fazla hizmet sözü verdi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova'da öğrencilerle gerçekleştirdiği etkinlikten sonra ata toprağı Tver'e gitti. Ziyarete ilişkin verilen bilgilere göre Putin,  ata topraklarında yoğun ilgiyle karşılandı 

Sputnik'te yer alan habere göre, Putin dün akşam Tver Bölgesi'ne giderek köklerinin uzandığı ve atalarının yaşadığı topraklar olan Tver Bölgesi'nin Turginovo köyünü ziyaret etti.

Kremlin Sözcüsü Peskov, bugün gazetecilere yaptığı açıklamada, Putin'in ziyaretine ilişkin daha detaylı bilgi verdi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Putin'in dün Moskova Bölgesi'ndeki Solneçnogorsk kentinde öğrencilerle gerçekleştirdiği 'Önemli Konularda Sohbet' adlı açık ders etkinliğinden sonra Tver Bölgesi'ne geçtiğini belirtti.

Putin'in etkinlikten sonra Tver Bölgesi'nin Turginovo köyüne gitme kararı aldığını anlatan Peskov, "Burası oldukça yakın. Köklerinin uzandığı yerleri ziyaret etti. Önümüzdeki günlerde bununla ilgili görüntülü bilgi sunacağız" dedi.

'Sizi bekliyorduk'

Putin, Turginovo köyüne giderken yol kenarında kendisini bekleyen vatandaşlarla konuşmak için aracından indi.

Putin'i takip eden basın havuzundaki RIA Novosti muhabirlerine ait RIA_Kremlinpool adlı Telegram sayfası, Putin'in yerel sakinlerle bir araya geldiği anların görüntülerini paylaştı.

Rusya liderini büyük bir coşkuyla karşılayan insanların, "Sizi bekliyorduk", "Sizi gördüğümüze çok sevindik" gibi ifadeler kullandığı görüldü.

Bazı bölge sakinleri Putin'e sağlık ve başarı temenni ederken bazıları da kendilerini unutmadığı ve ziyaret ettiği için teşekkür etti.

Putin'den ata toprağı Tver Bölgesi'ne söz

İlçede eski bir üniversite ve askeri akademi hocasının fizik dersi verdiğini şaşkınlıkla öğrendiğini söyleyen Putin, oraya daha fazla uzman göndermek için sürekli çalışma yapacaklarının sözünü verdi.

'Putin, yeni açılan okulu ve kültür merkezini ziyaret etti'

Peskov, Rus liderin köydeki 300 öğrenci kapasiteli yeni okulu ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldiğini, okulun tesislerini incelediğini belirten Peskov, Putin'in daha sonra yeni açılan Turginov Kültür ve Eğlence Merkezi'ne gittiğini anlattı.

Putin'in köyde yapılan inşaat çalışmalarını takdir ettiğini ve bölge valisi ile askeri inşaat birimlerine teşekkür ettiğini söyleyen Kremlin Sözcüsü, Devlet Başkanı'nın köyden ayrılmadan önce kendisini görmek için sokağa çıkan sakinlerle bir süre sohbet ettiğini ekledi.

Erdoğan-Putin görüşmesi 4 Eylül'de

Putin, G20 Liderler Zirvesi'ne katılamayacak

BRICS Zirvesi'ne videoyla bağlanan Putin'in sesi tartışma yarattı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)