BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin'den Ukrayna açıklaması: Donbas bölgesi Rusya'nın bir parçasıdır----

Putin'den Ukrayna açıklaması: Donbas bölgesi Rusya'nın bir parçasıdır

Putin'den Ukrayna açıklaması: Donbas bölgesi Rusya'nın bir parçasıdır
21 Şubat 2022 - 22:00 www.finansgundem.com

Canlı yayında ulusa sesleniş konuşması yapan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Donbas'ın Rusya'nın bir parçası olduğunu ifade etti

Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk ve Luhanks bölgelerini tanımakla ilgili kararını bugün açıklayacağını duyuran Putin, kameralar karşısına geçti. Donbas'ın Rusya'nın bir parçası olduğunu ifade eden Putin, "Ukrayna, Rusya için sadece komşu bir ülke değil, aynı zamanda tarihin bir parçasıdır, Ukraynalılar yoldaşlarımız ve akrabalarımızdır" dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk ve Luhanks'ın resmen tanınması konusunda bugün bir karar vereceğini açıklamıştı.

Dünyanın merakla beklediği kararını açıklamak için kameralar karşısına geçen Putin, Donbass'taki durumun kritik ve şiddetli bir hal aldığını söyleyerek "Ukrayna, Rusya için sadece komşu bir ülke değil, aynı zamanda tarihin bir parçasıdır, Ukraynalılar yoldaşlarımız ve akrabalarımızdır" dedi.

KREMLİN: PUTİN, DONETSK VE LUHANKS'I TANIYACAK

Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile yaptığı telefon görüşmesinde Rusya'nın Donetsk Halk Cumhuriyeti ve Luhansk Halk Cumhuriyeti'nin bağımsızlığını tanıyan kararnameyi imzalayacağını açıkladı.

HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADILAR

Macron ve Scholz'un, söz konusu karar nedeniyle hayal kırıklıklarını ifade ettikleri aktarılan açıklamada, iki liderin temaslara devam etmeye hazır olduklarını söyledikleri kaydedildi.

NE OLMUŞTU?

Bugün, Rusya- Ukrayna sınırından Rostov'a geçmek isteyen 5 Ukraynalının öldürülmesi Moskova-Kiev krizini tehlikeli bir boyuta getirdi. Öte yandan NATO'daki etkisi nedeniyle sürecin paydaşları arasında görülen ABD'nin Dışişleri Bakanı Blinken ile Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'un 24 Şubat'ta İsviçre'nin Cenevre kentinde görüşeceği belirtildi.

PUTİN, DONETSK VE LUHANKS İÇİN BUGÜN KARAR VERECEK

Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk ve Luhanks'ın resmen tanınması konusunda bugün bir karar vereceğini açıkladı. Ukrayna, bu açıklamadan bir süre sonra BM Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)