BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin'den S-500 açıklaması----

Putin'den S-500 açıklaması

Putin'den S-500 açıklaması
25 Mayıs 2021 - 16:09 www.finansgundem.com

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, S-500 füze savunma sistemlerinin testlerinin başarılı geçtiğini ve bu sistemlerin orduya tedarik edilecek teçhizatlar sırasına girdiğini belirtti.

Rusya Savunma Bakanlığı yönetimi ve savunma sanayii kompleksindeki işletmelerle yapılan toplantıda konuşan Putin, "Hava-Uzay Kuvvetleri'nde füze alaylarının yüzde 70'i S-400 sistemleriyle donatılmış durumda. Sırada testleri başarılı bir şekilde tamamlanmak üzere olan S-500'lerin orduya tedariki var" dedi.

Rusya'nın ordusunu ve donanmasını geliştirmeye devam edeceğini kaydeden Putin, "Zorlu uluslararası durum, sınırlarımızın yanı başındakiler de dahil Rusya'ya yönelik potansiyel riskler ve tehditler, ordumuzun sürekli olarak ve yüksek düzeyde savaşa hazır olmasını gerektiriyor. Bu nedenle ordumuzun ve donanmamızın yapısını ve kapsamını iyileştirmeye, modern silahlarla, askeri ve özel teçhizatla aktif şekilde donatmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Rusya'nın istikrarının ve güvenliğinin sağlanmasının kilit faktörü olan stratejik nükleer kuvvetlerin geliştirilmesine en yüksek önemin atfedilmesi gerektiğini söyleyen Putin, "Sizin de bildiğiniz ve artık herkesin bildiği gibi, Rus ordusu hipersonik silahlara sahip olan dünyanın ilk ordusu. Burada 'Avangard' sistemi söz konusu ve ayrıca 'Kinjal' hipersonik füzelerini taşıyan uçaklar halihazırda 160'dan fazla uçuş gerçekleştirdi. Rusya'nın sahip olduğu bu büyük potansiyeli geliştirmeliyiz" diye konuştu.

Rusya'daki kuvvet ve alay komutanlarının yüzde 85'inden fazlasının Suriye'de muharebe deneyimi kazandığını anlatan Putin, şu anda bu deneyimin manevralar, tatbikatlar ve eğitimler sırasında, birliklerin askeri personelinin yetiştirilmesinde kullanıldığının altını çizdi.

Rusya, ABD’yi START-3 anlaşmasını ihlal etmekle suçladı

 

Rusya'dan Google'a yaptırım uyarısı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Murat konca25 Mayıs 2021 20:51

    O tavsiyeyi önce kendinize verin dünyanın borcu var devletin carihep acik hep acik eflasyon kur ortada

  • Vatandaş .25 Mayıs 2021 20:49

    Hadi ordan kimse sana zorla borsaya gir çık demiyor parayı kazanınca sorun yok kaybedince sağa sola salya akıtmayın

  • Memo 25 Mayıs 2021 19:38

    Borsa kripto dan daha riskli, ne olacağı belli olmayan bir yer. 3 yıldır borsadayım Türk borsası beş para etmez. Abd borsası daha iyi.

  • Vatandaş 25 Mayıs 2021 16:28

    Borsaya yatırım yapan kime güvenecek, olan vatandaşa oldu, seçimde bu durumlar belirleyici olacak.