BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin yılbaşı tatili yapacak mı----

Putin yılbaşı tatili yapacak mı

Putin yılbaşı tatili yapacak mı
21 Aralık 2018 - 05:56 www.finansgundem.com

Kremlin Sözcüsü Peskov, "Putin'in yılbaşı programı" ile ilgili soruya, "Putin’in bir gün bile tatil yapma gibi bir lüksü yok" yanıtını verdi

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in yılbaşı programının her zamanki gibi yoğun olacağını, boş bir gün bile öngörülmediğini söyledi.

Rossiya 24 kanalında yayınlanan bir programa katılan Peskov, Rusya liderinin yılbaşı programına dair soruyu, ‘Devlet başkanının yılbaşı programı pek öngörülemez, çünkü ani bir şekilde çalışma planları ortaya çıkabiliyor. Genellikle devlet başkanının öyle kapsamlı birkaç günlük tatil yapma imkanı yok. Hatta bir gün bile tatil yapma gibi bir lüksü olmadığını düşünüyorum’ ifadesiyle yanıtladı.
Peskov, yılbaşı kutlamalarına rağmen ülkede yaşamın devam ettiğinine dikkat çekerek şunu söyledi: ‘Hayat durmuyor ki, sürekli yeni gelişmeler oluyor. Bir yeri ayaz sarıyor, bir yerde kuraklık baş gösteriyor, bir yerde kaza meydana geliyor, bir yerde uluslararası durum istenilen şekilde gelişmiyor, çeşitli raporlar geliyor, talimatlar bekleniyor. Bütün bunlar gece veya gündüz fark etmez devam ediyor. Bu nedenle devlet başkanı tabii ki uzun yılbaşı tatiline çıkamaz’.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)