BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin sevgilisine ‘Rusya’nın en büyük evini’ aldı----

Putin sevgilisine ‘Rusya’nın en büyük evini’ aldı

Putin sevgilisine ‘Rusya’nın en büyük evini’ aldı
01 Mart 2023 - 09:39 www.finansgundem.com

Rusya lideri Putin’in “gizli sevgilisi” Alina Kabayeva için Rusya’nın en büyük evini satın aldığı ve yıllardır bir servet harcadığı öne sürüldü.

Bir yılı aşan Ukrayna işgali nedeniyle eleştirilerin hedefinde olan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in “gizli sevgilisi” eski olimpiyat sporcusu Alina Kabayeva'ya yıllardır bir servet harcadığı iddia edildi.

İngiliz The Times gazetesinin Rusya'da yasaklı olan muhalif Project sitesine dayandırdığı habere göre Putin, en az üç çocuğunun annesi olduğu söylenen Kabayeva'ya “Rusya'nın en büyük evini” aldı. Şehir dışındaki ahşap evin, eski jimnastikçinin gizlice sahip olduğu çok sayıda konuttan biri olduğu belirtildi.

Kabayeva için özel olarak inşa edilen villada çocuklar için çok sayıda oyun alanı da olduğu kaydedildi.

“Rusya'nın Taçsız Kraliçesi” olarak tanımlanan 39 yaşındaki Kabayeva'nın 70 yaşındaki Putin'le Rus liderin hâlâ evli olduğu 2000'li yılların başından bu yana ilişki yaşadığı öne sürülüyor. Kremlin, 2014'te Putin'in 30 yıllık eşi Ludmilla'dan boşandığını doğrulamıştı.

EN SEVDİĞİ SIĞINAK

Project'in haberine göre Putin, hiçbir zaman açıklamadığı gizli sevgilisi için bir kısmı yasa dışı yollarla elde edilen milyonlarca sterlin para harcadı. Rus liderin sevgilisine aldığı mülkler arasında Soçi'de 2600 metrekarelik bir villa da var. Putin'e yakın isimlerden Oleg Rudnov adına kayıtlı 20 odalı villada sinema salonu, bir yüzme havuzu, helikopter pisti, spa gibi özel alanlar da bulunuyor.

Putin'in sevgilisine ait diğer mülklerse Kabayeva'nın büyükannesi Anna Zatsepilina ve diğer akrabaları üzerine kayıtlı. Resmi olarak Zatsepilina'nın üzerine kayıtlı mülklerin değeri 10 milyon sterlini (227 milyon TL) buluyor.

Project ayrıca Putin'in en sevdiği sığınağı olan Valday Gölü kıyısındaki villanın da Savunma Bakanlığını'nın yerleştirdiği hava savunma sistemiyle korunduğunu aktardı. Putin'in bu eve gizli bir tren istasyonundan kalkan zırhlı trenle gittiği belirtiliyor.

Rusya'da hapis yatan muhalif lider Aleksey Navalni de daha önce Putin'e ait olduğu söylenen konutların fotoğraflarını yayınlamıştı. Bu mülklerin devlet kaynaklarıyla elde edildiği iddia edilmişti.

Putin’in genç sevgilisi ortaya çıktı: Aksesuarla mesaj verdi

 

Putin'in gizli sevgilisi ABD'nin yaptırım listesinde

 

AB'den Putin’in sevgilisine yaptırım

 

Putin'in sevgilisinden gizli mesaj

 

Putin'in 'sevgilisi' aylar sonra görüntülendi!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)