BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPutin, Kovid-19 aşısı olacak----

Putin, Kovid-19 aşısı olacak

Putin, Kovid-19 aşısı olacak
02 Ekim 2020 - 17:26 www.finansgundem.com

Trump'ın korona virüs testinin pozitif çıktığını duyurmasının ardından Rusya Devlet Başkanı Putin, korona virüs aşısı olacağını duyurdu.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın korona virüs testinin pozitif çıktığını duyurmasının ardından Rusya'dan açıklama geldi.

Kremlin'den yapılan açıklmaya göre, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin korona virüs aşısı olacak. Rusya tarafından geliştirilen korona virüs aşısı olan ‘Sputnik-V’ daha öncesinde duyrulmuştu.

Putin aşı olduktan sonra kamuoyuna duyurulacağı belirtildi. Putin, Trump'a da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Putin mesajında, "Sizin içten gelen canlılığınızın, neşenizin ve iyimserliğinizin, bu tehlikeli virüsü yenmenizde yardımcı olacağına eminim" ifadesini kullandı.

ABD Başkanı Donald Trump korona virüs

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.02 Ekim 2020 23:52

    RUSYANIN GELİSTİRDİĞI KORONA AŞISI RUSYA ASGARİ ÜCRETİNDEN FAZLA OLDUĞU İÇİN HALK AŞIYA ULAŞAMAZ-PUTİN AŞI OLDUĞUNDA KENDİNİ KORONAYA KARŞI KORUR AMA AŞIYA PARASI YETMEYEN ÖFKELI RUS HALKINA KARŞI KORUYAMAZ PUTİNİN IŞİ KORONAYA YAKALANAN TRUMPTAN DAHA ZOR