BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPromosyon için kimlik yeter----

Promosyon için kimlik yeter

Promosyon için kimlik yeter
05 Mart 2017 - 10:18 www.finansgundem.com

Emeklilere ödenecek promosyonlarda şartsız protokoller de çoğalıyor. Listeye yeni bankalar eklendi. Promosyon almak için sadece nüfus cüzdanıyla bankalara gitmek yeterli.

Emeklilerin alacakları promosyon için süreç başladı. Emekliler seçtikleri bankalara giderek başvurularını yapıyor. Daha önce konulan üç şartın kaldırılması da emeklilerin işini kolaylaştırdı. Artık emekliler sadece nüfus cüzdanlarıyla istedikleri banka şubesine giderek sözleşmelerini imzalıyor. 3 yıl boyunca aynı bankadan maaşını alma sözü veren emekliler, ücretlerine göre de promosyonlarını peşin olarak alıyor.

Bu arada SGK emeklilerin promosyonunu vermek isteyen bankalarla yeni protokoller imzalıyor. Yeni protokollerde promosyon için herhangi bir şart öne sürülemiyor. Bunu kabul eden banka sayısı da gün geçtikçe artıyor. Kamu bankalarından sonra birçok özel Banka da şartsız promosyon vermeyi kabul etti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)