BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinProf. Dr. Selim Badur GSK Bilimsel Ekibine katıldı----

Prof. Dr. Selim Badur GSK Bilimsel Ekibine katıldı

Prof. Dr. Selim Badur GSK Bilimsel Ekibine katıldı
04 Kasım 2015 - 17:35 www.finansgundem.com

Yeni Çalışma Modeliyle yenilikçi çözümler sunmayı hedefleyen GSK’da, ünlü sağlıkçı Prof. Dr. Selim Badur GSK Aşı Bilimsel Ekibine katıldı.

Dünyanın lider araştırmacı ilaç ve aşı firmalarından GlaxoSmithKline (GSK) bir yılı aşkın süredir hazırlıkları süren Yeni Çalışma Modeli ile bir yandan sağlık meslek mensuplarına öncülük etmeyi  hedeflerken, bir yandan da kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
GSK, hem şirket uzmanlığına güç katması, hem de uluslararası platformlardaki bilgi birikimi nedeniyle Türkiye’de mikrobiyoloji alanında sektörün deneyimli isimlerinden Prof. Dr. Selim Badur ile anlaştı. Prof. Dr. Selim Badur, 1 Ekim 2015 itibariyle, GSK Gelişmekte olan Ülkeler Aşı Bilimsel Danışmanı olarak görevine başladı. Badur, uzmanlığı ve deneyimiyle, gelişmekte olan ülkelerdeki sağlık meslek mensupları ile olan iletişim ve etkileşime rehberlik edecek.

Konuyla ilgili olarak GSK Aşı, Gelişmekte olan Ülkeler Klinik/Medikal Başkan Yardımcısı ve Direktörü Anil Dutta şu açıklamalarda bulundu: “Medikal çalışanlarımız ve sektörün diğer uzmanlarıyla olan etkileşimimizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Prof. Dr. Selim Badur’un da GSK’ya katılması, hem şirket uzmanlığımıza güç katacak, hem de deneyimini uluslararası platformlarda aktararak bilimsel bilgi paylaşımımızı bir üst düzeye çıkarmamızı sağlayacak.”
 
PROF DR. SELİM BADUR KİMDİR?

Fransa Bilimler Akademisi Üyesi olan Prof. Dr. Selim Badur, 1977 yılında İstanbul Üniversitesi ve Universitè Catholique de Louvain Üniversitesi Eczacılık bölümlerinden mezun oldu. Badur, doktorasını 1981 yılında İstanbul Tıp Fakültesi, Mikrobiyoloji Anabilim Dalı’nda tamamladı. Kariyerine 1981 yılında Pasteur Enstitüsü’nde Araştırmacı olarak başlayan Badur,  1989 yılına kadar Pasteur ve Alfred Fournier enstitülerinde Uzman Araştırmacı olarak görev yaptı. 1994 ve 1995 yılları arasında Paris Sud Üniversitesi’nde Konuk Öğretim Üyesi olarak çalışan Badur, 1995 yılından bu yana İstanbul Tıp Fakültesi’nde Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı’nda Profesör unvanıyla görev alıyordu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)