BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPrens Harry ve Meghan’dan Netflix’le milyarlık anlaşma----

Prens Harry ve Meghan’dan Netflix’le milyarlık anlaşma

Prens Harry ve Meghan’dan Netflix’le milyarlık anlaşma
03 Eylül 2020 - 13:19 www.finansgundem.com

Prens Harry ve Meghan Markle, içerik üretme konusunda Netflix'le anlaşmaya vardı. Çiftin bu anlaşmadan 1.1 milyarlık gelir elde etmesi bekleniyor.

Kraliyet ailesindeki görevlerini bırakarak ABD'ye yerleşen Prens Harry ve eşi Meghan Markle’ın attıkları her adım İngiliz basınında gündem yaratmaya devam ediyor.

Santa Barbara’da aldıkları evle çok konuşulan çift, bu kez de yeni ekonomik atılımlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Daily Mail’in haberine göre Harry ve Meghan Netflix’le anlaştı.

Uzun soluklu olduğu belirtilen anlaşma kapsamında çiftin belgeseller ve programlar yapması bekleniyor. Anlaşmanın maddi detayları paylaşılmasa da, İngiliz basını tutarın 150 milyon doları (1.1 milyar TL) bulduğunu savundu.

‘UMUT VEREN PROJELER’
Harry ve Meghan anlaşmadan duydukları memnuniyeti dile getirirken, “Bilgi verici içeriklerin yanı sıra umut veren projelere de odaklanacağız. Yeni birer ebeveyn olarak, ilham verici aile programları da bizim için önemli” ifadelerini kullandı.

Netflix’ten Ted Sarandos ise, “Harry ve Meghan dünya çapında milyonlarca insana ilham vermeyi başardı. Onların Netflix’i seçmiş olmalarından inanılmaz gurur duyuyoruz ve anlatacakları hikayeler için heyecanlıyız” diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)