BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporPremier Lig'de konu Yılmaz Vural----

Premier Lig'de konu Yılmaz Vural

Premier Lig'de konu Yılmaz Vural
22 Aralık 2013 - 13:05 www.finansgundem.com

Liverpool-Cardiff maçında 44 bin 621 taraftar, teknik direktör Mackay lehine tezahürat yaparken, kulübün sahibi için "Ülkene geri git" diye bağırdılar

Cardiff City taraftarları, elektronik posta yoluyla teknik direktör Malky Mackay’e "İstifa et yoksa atılırsın" mesajı gönderen kulübün Malezyalı milyarder sahibi Vincent Tan’a karşı adeta ayaklandı.
2.5 yıldır kulübü çalıştıran İskoç hocaya Liverpool maçının 3-1 kaybedilmesine karşın destek veren taraftarlar, kulübün sahibi için "Ülkene geri dön" şeklinde tezahürat yaptılar.
"Bu bizim kulübümüz senin değil. Tan defol" pankartı asan Cardiff taraftarları, net bir şekilde Mackay’in gönderilmesine karşı çıktılar. Ancak Vincent Tan’ı tanıyanlar, Pazartesi veya Salı günü İskoç hocanın görevden alınacağından emin. 
Cardiff City’nin Kıbrıslı Türk Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dalman, tatilini yarıda keserek, Mackay’ın hiç değilse sezon sonuna kadar görevde kalmasına olumlu bakması için Vincent Tan’ı ikna etmeye çalışıyor.
YILMAZ VURAL İLK ÜÇTE
Öte yandan Mehmet Dalman’a, teknik direktör Yılmaz Vural'ın takımın başına geçme olasılığını soranların, "Tecrübeli Türk hocanın Cardiff’e gelme şansı çok düşük" yanıtı aldıkları iddia edildi.
Bahis şirketleri ise Yılmaz Vural’a 1’e 5 şans vererek, Türk hocayı ilk üç aday arasında gösteriyor. Birinci sırada 8/11 ile Ole Gunner Solksjaer, ikinci sırada 1/2 ile Sven Goran Erikkson bulunuyor.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)