BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporPrandelli'den G.Saraylı isme büyük şok!----

Prandelli'den G.Saraylı isme büyük şok!

Prandelli'den G.Saraylı isme büyük şok!
11 Temmuz 2014 - 10:26 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Cesare Prandelli'nin sarı-kırmızılı formayı uzun yıllardır giyen ismi kamp kadrosuna almayacağı iddia edildi

Cesare Prandelli, Avusturya'nın Salzburg kentinde yapılacak olan kamp kadrosunu belirledi ve herkesi şaşırtacak bir karara imza attı. İtalyan teknikadam, Sabri Sarıoğlu'nu kamp kadrosuna almadı.  
 
Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray Kulübü ile sözleşme imzaladığı 8 Temmuz 2014 tarihinden itibaren Florya'ya kapanıpyoğun mesai harcayan Prandelli, Galatasaray kaptanını takımda düşünmediğini yönetime bildirdi.

Mancini'nin tavsiyeleri ve maç kasetlerini izleyip bu kararı aldı. Salı gününden itibaren Florya'da Futbol Takımı İdari Menajeri Cenk Ergün ve scout ekibi ile birlikte Prandelli, Galatasaray takımının maç kasetlerini izleyip futbolcuları hakkında bilgi aldı.

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini'nin de takım hakkında Başkan Aysal'a sunduğu raporu ve Mancini'nin tavsiyelerini de dikkate alan Prandelli, kaptan Sabri Sarıoğlu'nu liste dışı bıraktı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)