BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiPolitbüro, politika ayarlamalarını hızlandıracak----

Politbüro, politika ayarlamalarını hızlandıracak

Politbüro, politika ayarlamalarını hızlandıracak
29 Nisan 2022 - 08:43 www.finansgundem.com

Çin Komünist Partisi'nin karar organı, ekonomide istikrarı sağlamak için politika ayarlamalarını hızlandıracaklarını bildirdi.

Çin Komünist Partisi'nin karar organı Politbüro, Çin'in Kovid ve Ukrayna krizlerinin zorlukları ve riskleri artırdığı ortamda ekonomide istikrarın sağlanması için makroekonomik politika ayarlamalarına hız verileceğini bildirdi.

Çin'in Kovid-19 salgınından etkilenen sektörleri ve küçük işletmeleri desteklemek için bir politika paketi uygulamaya koyacağını belirten Politbüro, gayrimenkul piyasasının sağlıklı gelişimi için yerel yönetimlerin konut politikalarının destekleneceğini, sermaye piyasalarında istikrarlı operasyonların devam ettirileceğini de vurguladı.

"Kovid ve Ukrayna krizinin yarattıkları zorluklar artıyor. Bu ortamda yılın tamamı için belirlenmiş sosyal ve ekonomik hedefleri başarmaya çalışacağız" ifadelerini kullanan Politbüro, altyapı inşa çalımalarına hız vereceklerini de belirtti.

Sıfır Kovid stratejisi Çin borsalarını vurdu

 

Çin'den gümrük vergisi hamlesi

 

Çin'de sanayi şirketlerinin karları yüzde 8,5 arttı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)