BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPolis dur dedi, hain patlattı----

Polis dur dedi, hain patlattı

Polis dur dedi, hain patlattı
11 Aralık 2016 - 11:02 www.finansgundem.com

Beşiktaş'ta yaşanan hain saldırıda teröristin fark edildiği ortaya çıktı

İstanbul Beşiktaş'ta dün akşam gerçekleştirilen terör saldırılarının ayrıntıları netleşiyor. Teröristler önce Vodafone Arena'nın yanında, eski Beleştepe olarak adlandırılan noktada bombalı araç patlatmış aynı dakikalarda Maçka Parkı'nda bir canlı bomba kendini havaya uçurmuştu. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş terör saldırısının ayrıntılarını CNNTürk canlı yayınında anlattı.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Maçka Parkı'nda kendini patlatan canlı bombayla ilgili önemli detayları paylaştı. Kurtulmuş şunları söyledi:

Ağır ve alçak bir terör saldırısı. Çok sayıda yaralı kardeşimiz var. Planları detaylı bir şekilde çalışılmış bir saldırı olduğu anlaşılıyor.

Çevik kuvvet polisimiz doğrudan doğruya hedef alınıyor. Beleştepe dediğimiz yerde bomba patlıyor. Araç ortada yok. Yüzlerce kilo bomba kullanıldığı uzmanlarca ifade ediliyor.

MONT, SIRT ÇANTASI

Arabanın olduğu yerde büyük bir çukur açılmış. 45 saniye sonra Maçka Parkı'nda üzerinde bir mont ve arkasında sırt çantası olan birisine polis dur dediği anda maalesef orada 4 polis 1 sivil şehit oluyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)