BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPolis Asena Erkin'i azmettiricilikten sorguladı----

Polis Asena Erkin'i azmettiricilikten sorguladı

Polis Asena Erkin'i azmettiricilikten sorguladı
20 Aralık 2015 - 09:21 www.finansgundem.com

Polis sorguya aldığı Asena Erkin ve Mehmet Dinçerler’e, şarkıcı Berkay saldırısında azmettirici olup olmadıkları soruldu.

Ünlü popçu Berkay’ın İstanbul Etiler’de aracının kurşunlamasına ilişkin soruşturmanın ayrıntıları ortaya çıktı. Adı, Fenerbahçe’nin milli futbolcusu Caner Erkin’in eşi Asena Erkin ile aşk dedikodularına karışan Berkay, 7 Kasım’da sahne aldığı gece kulübünden çıktıktan sonra silahlı saldırıya uğramıştı. Motosikletli 2 saldırgan kaçarken, Berkay olaydan yara almadan kurtulmuştu. Bir süre sonra da kulübün önünde silahlar patlamıştı.



Polis, ikinci olayda silahı kullanan Uğur K. ve arkadaşlarını mercek altına alındı. 1 ayda bu grubun her cuma kulübe gidip olay çıkardıkları belirlenince, ilk saldırıda da şüpheler Uğur K. ve arkadaşları üzerinde yoğunlaştı. Olay günü bölgede olduğu tespit edilen Uğur K.’nın, lideri cezaevinde bulunan bir suç örgütü ile bağlantısı da ortaya çıktı. Ardından düzenlenen operasyonda Uğur K. (29), Yunus Ş. (20), Ercan Ö. (31) ve Burhan A. (31) ile toplam 8 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 4’ü emniyetten serbest kaldı. Berkay’a saldırıda yer aldığı belirtilen Uğur K. ise “susma hakkını” kullandı.

Sorguları tamamlanan Uğur K., Yunus Ş., Ercan Ö. ve Burhan A., adliyeye sevk edildi. Çeşitli suçlardan poliste kayıtları olan şüpheliler, yaralama veya öldürme eylemi gerçekleşmediği için mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Saldırıyla ile ilgili Asena Erkin ve işadamı Mehmet Dinçerler’in de ifadesi alındı. Emniyete çağrılan Erkin ve Dinçerler, “olayın azmettiricisi oldukları” iddialarını reddetti.

'BEN HAYATIMDAN MEMNUNUM'
 
Asena Erkin’in, ifadesinde böyle bir olayın içine asla girmeyeceğini belirterek “Benim öyle işlerle işim olmaz. Hayatımdan memnunum” dediği öğrenildi. Mehmet Dinçerler ise ifadeye çağrılmasına şaşırdığını ifade ederek, böyle bir olayda asla yer almayacağını söyledi.
 
Kaynak: Habertürk
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)