BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPKK'lıya operasyon yok!----

PKK'lıya operasyon yok!

PKK'lıya operasyon yok!
04 Haziran 2013 - 06:53 www.finansgundem.com

Şırnak Valiliği, Uludere illçesi Karaçalı mevkisinde operasyon yapıldığı iddialarının doğru olmadığını bildirdi

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, bazı basın yayın organlarında ve sosyal medyada Uludere ilçesi Irak sınırı Karaçalı mevkisinde Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından bir operasyon icra edildiği şeklinde hayal mahsulü ve provokasyon amaçlı haber ve değerlendirmelere yer verildiğinin görüldüğü belirtildi.
Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Söz konusu mevki rakım yüksekliği nedeniyle kışın kullanılmaz konumda bulunan, bahar ve yaz dönemlerinde yurdumuza kaçak eşya sokmak isteyen kişi ve grupların engellenmesi amacıyla askeri hudut birliklerimizin görev aldığı hassas bir bölgedir. 3 Haziran'da yaşanan hadise de; hudut birliklerimizin yıllardır geleneksel olarak konuşlandıkları yerde kendilerine açılan ateşe mukabil unsurlarımızın cevap vermesinden ibarettir. Anılan bölgede iddia edildiği gibi gerçekleştirilen herhangi bir operasyon bulunmamaktadır. Ülkemizin normalleşmesini, çözüm sürecini istemeyen ve sabote etme niyetinde olan karanlık odaklarca vatandaşlarımızın provoke edilerek çözüm sürecinin baltalanması hedeflenmektedir. Vatandaşlarımızın Uludere sınırına gitmemeleri, bölgemizde herkesçe kabul gören normalleşme ve çözüm sürecini sabote etmeye matuf telkin ve yönlendirmelere itibar etmemeleri provokasyonları boşa çıkaracaktır."
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)