BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaPiyasaların gözü kulağı Fed'de----

Piyasaların gözü kulağı Fed'de

Piyasaların gözü kulağı Fed'de
30 Temmuz 2013 - 07:32 www.finansgundem.com

Haftaya sakin başlayan piyasaları, yoğun bir gündem bekliyor

Uzmanlar, FED yetkililerinin faizde ya da mevcut para politikalarında herhangi bir değişiklik yapmasını beklemiyor. Ancak piyasa işlemcileri FED yetkililerinden aylık 85 milyar dolarlık tahvil satın alma programına yönelik gelecek açıklamaları takip edecek.
Öte yandan, ABD’de bilanço sezonu da hızlanıyor. S&P 500 şirketlerinin beşte biri bu hafta ikinci çeyrek rakamlarını açıklayacak. İngiliz B&P, Chevron ve Exxon Mobil de bu şirketler arasında. Bütün bunlara ek olarak her zaman borsalar tarafından yakından takip edilen haftalık işsizlik maaşı başvuruları da var.
Tutanak hamlesi...
Bu arada, Avrupa Merkez Bankası (ECB) İcra Kurulu’nun iki üyesi, bankanın kısa bir süre sonra para politikası kurulu toplantılarının tutanaklarını yayınlamaya başlayabileceğini söyledi.
Almanya’nın Sueddeutsche Zeitung gazetesine göre, Joerg Asmussen ve Benoit Coeure gazeteye ayrı ayrı yaptıkları açıklamalarda, ECB’nin de FED ve İngiltere Merkez Bankası gibi toplantı tutanaklarını yayınlayabileceğini belirtti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)