BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPink Floyd'un solisti: Ukrayna'nın ölüm listesindeyim----

Pink Floyd'un solisti: Ukrayna'nın ölüm listesindeyim

Pink Floyd'un solisti: Ukrayna'nın ölüm listesindeyim
05 Ekim 2022 - 14:43 www.finansgundem.com

İngiliz rock grubu Pink Floyd'un solisti Roger Waters, Ukrayna'nın "ölüm listesinde" olduğunu iddia etti. Waters, "Unutmayın, ben Ukrayna hükümeti tarafından desteklenen bir ölüm listesindeyim" dedi.


Ukrayna'daki savaş için Batılı hükümetleri suçlayan Roger Waters, "Unutmayın, ben Ukrayna hükümeti tarafından desteklenen bir ölüm listesindeyim. Son zamanlarda insanları öldürdüler... Ama sizi öldürdüklerinde, fotoğrafınızın üzerine 'tasfiye edildi' yazıyorlar. Ben de o fotoğraflardan biriyim" açıklamasını yaptı.

Waters, "Rusya, Batılı hükümetlere diplomatik önlemler önererek 20 yıl boyunca Ukrayna'dan kaçınmaya çalıştıktan sonra Ukrayna'yı işgal etmeye teşvik edilmemeliydi" dedi.

'Hepsi yalan, yalan, yalan, yalan'

Rolling Stone dergisine konuşan Waters, "Rus ordusunun Ukrayna'da gerçekleştirdiği vahşet" hakkında bir soru sorulduğunda ise "Size az önce Batı propagandası olarak tanımladığım şeylere ilişkin (o raporları) gördünüz. Rus propagandası demenin tam tersi; Ruslar bizim seçimimize müdahale etti; Ruslar bunu yaptı. Hepsi yalan, yalan, yalan, yalan" cevabını verdi.

Pink Floyd'un Polonya'da vereceği konser, solist Roger Waters'ın Ukrayna-Rusya Savaşı'na dair ifadeleri yüzünden 25 Eylül'de iptal edilmişti.

Roger Waters’ın First Lady'e yazdığı mektup, konser iptal ettirdi!

 

Roger Waters, Biden'ı "savaş suçlusu" ilan etti

 

Roger Waters’tan 25 yıl sonra ilk albüm

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)