BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPilotlar kavga etti, yolcular mahsur kaldı----

Pilotlar kavga etti, yolcular mahsur kaldı

Pilotlar kavga etti, yolcular mahsur kaldı
09 Ocak 2014 - 08:44 www.finansgundem.com

Anadolu Jet'in pilotları kavga edince, 140 yolcu uçağın içinde 3 saat mahsur kaldı

Diyarbakır Havalimanı'nda önceki akşam Anadolu Jet'in Ankara seferini yapan uçağın pilotları kavga edince, 140 yolcu uçağın içinde 3 saat mahsur kaldı.

Habertürk'te yer alan habere göre, Diyarbakır Havalimanı'nda önceki akşam Anadolu Jet'in Ankara seferini yapan TK 7147 sefer sayılı uçağın pilotları kavga edince, 140 yolcu pistte uçağın içerisinde 3 saat mahsur kaldı. Pilotlar, uçağı birlikte uçurmamak konusunda ısrar edince Antalya'dan gelen 2 pilot yolcuları saat 23.00'de uçurdu.

Yolcuların şikayeti üzerine Anadolu Jet ve ortak uçuş yapan Sun Ekspres pilotlar hakkında soruşturma başlattı. Boeing 800 tipi uçağın birinci ve ikinci pilotları, pistte aralarındaki bir husumetten dolayı tartıştı.

Kısa sürede büyüyen tartışma, hosteslerin araya girmesiyle kavgaya dönüşmeden sona erdi. Ancak pilotlar birlikte uçmak istemedi. 140 yolcusuyla saat 20.00'de havalanması gereken uçak kalkış yapamadı. Tek pilotla uçuşun kurallara aykırı olması nedeniyle kaptan pilota yetki verilmedi.

Anadolu Jet ile ortak uçuşlar yapan Sun Ekspres'in Antalya-Diyarbakır seferini yapan uçak, saat 22.30'da Diyarbakır'a indi. Bu uçakla gönderilen Sun Ekspres'in 2 pilotu, uçağı 3 saat gecikmeli olarak Ankara'ya uçurdu. Tartışan pilotlar ise Antalya uçağıyla dönüş yaptı. Anadolu Jet ile Sun Ekspres'in, pilotlar hakkında soruşturma başlattığı öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)