BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPeskov: Ukrayna'nın başarısızlığı Batılı sermayeleri rahatsız ediyor----

Peskov: Ukrayna'nın başarısızlığı Batılı sermayeleri rahatsız ediyor

Peskov: Ukrayna'nın başarısızlığı Batılı sermayeleri rahatsız ediyor
31 Temmuz 2023 - 14:03 www.finansgundem.com

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Kiev’in karşı saldırısıyla ilgili değerlendirmesinde, “Karşı saldırıları başarısızlıkla sonuçlanıyor. Bu durum da Batılı sermayeleri ve vergi mükelleflerini rahatsız etmeye başlıyor” dedi.


Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Kiev’in karşı saldırısının işe yaramadığını vurgularken, herkesin NATO’nun milyarlarca dolarlık kaynaklarının verimsiz ve amaçsızca harcandığını gördüğünü söyledi.

Gazetecilerle düzenlediği basın toplantısında konuşan Peskov, Kiev’in karşı saldırısıyla ilgili değerlendirmesinde, “Karşı saldırıları başarısızlıkla sonuçlanıyor. Bu durum da Batılı sermayeleri ve vergi mükelleflerini rahatsız etmeye başlıyor” dedi.

Gazetemru'da yer alan habere göre, karşı saldırının Kiev’de tasarlandığı gibi gitmediğinin NATO ülkeleri tarafından da gözlemlendiğine değinen Peskov, konuşmasında, “Kiev rejimine aktarılan milyarlarca dolarlık kaynakların aslında verimsiz ve amaçsızca harcandığı da açık” ifadelerini kullandı.

Toplantıda, Ukrayna’nın barış formülüne ilişkin devlet başkanlarının ulusal güvenlik danışmanları düzeyindeki toplantının yakında Suudi Arabistan’da yapılacağının hatırlatılan Peskov, Kremlin’in Suudi Arabistan’da Ukrayna konulu toplantıyı dikkatle takip edeceğini, hangi hedeflerin belirlendiğinin görülmesi gerektiğini söyledi.

Daha önce Wall Street Journal, Suudi Arabistan’ın ağustos ayında Cidde’de Ukrayna konusunda barış görüşmeleri yapmak istediğini yazmış, toplantıya 30’a kadar ülkenin temsilcisinin davet edildiğini ancak Rusya tarafından kimsenin çağrılmadığını vurgulamıştı.

Peskov, konu hakkında yaptığı açıklamasında, Moskova’nın barışçıl bir çözümü teşvik etmeye yönelik her girişimi olumlu değerlendirdiğini hatırlatırken, “Şüphesiz Rusya bu toplantıyı da yakından takip edecek. Hangi hedeflerin belirlendiğini ve organizatörlerin gerçekte ne hakkında konuşmayı planladığını sonuna kadar göreceğiz” dedi.

Şoygu: Temmuz ayında Ukrayna 21 bin askerini kaybetti

 

Batum Limanı'nda Rusya protestosu!

 

Rusya açıkladı: Ukrayna’nın Kırım’a 25 İHA saldırısı engellendi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)