BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBatum Limanı'nda Rusya protestosu!----

Batum Limanı'nda Rusya protestosu!

Batum Limanı'nda Rusya protestosu!
31 Temmuz 2023 - 13:10 www.finansgundem.com

Gürcistan'ın Batum Limanı'nda, Rusya'dan gelen bir kruvaziyeri protesto etmek için toplanan grup, Rusya karşıtı sloganlar atarak tepkilerini dile getirdi.


Rusya’dan yola çıkan bir kruvaziyerin, Gürcistan’a gelmesine karşı çıkan bir grup, Batum Limanı’nda toplandı.

Ana muhalefet partisi Birleşik Ulusal Hareketi ile diğer bazı muhalefet partilerinin temsilcileri ve destekçilerinin de katıldığı gösteride, Rusya karşıtı sloganlar atıldı. Rusya’yı “Gürcistan’a yönelik şiddet ve işgal politikası uygulamakla” suçlayan göstericiler, Rusya aleyhine pankartlar taşıdı.

Soçi kentinden hareket eden kruvaziyerde, Rusya’nın Gürcistan’a uyguladığı şiddet politikası ve Ukrayna’daki savaşı destekleyen bazı Rus gazetecilerin ve sanatçıların de bulunduğunu iddia eden göstericiler, gemideki Rus turistlerin Batum’a girmesine izin vermeyeceklerini ifade etti.

Rusya’yı, “Gürcistan’ın Abhazya ile Güney Osetya bölgelerini işgal etmekle” suçlayan göstericiler, “Astoria Grande” adlı kruvaziyerin Batum Limanı’nda kalmasına müsaade etmeyeceklerini belirtti.

Polis tarafından güvenlik önlemi alınan ve barikatların kurulduğu limanda toplanan göstericiler, “Rusya işgalcidir” ve “Buradan gidin” sloganları attı.

POLİS, GÖSTERİCİLERİN LİMANA GİRMESİNE İZİN VERMEYİNCE ARBEDE YAŞANDI

Kruvaziyerin sabah erken saatlerde limana gelmesinin ardından güvenlik güçleri, göstericilerin limana girmesine izin vermeyince arbede çıktı.

Batum’da 9 kişinin gözaltına alındığı protesto gösterisi devam ederken, polis, kruvaziyerdeki yolcuları limandan otobüslerle uzaklaştırmaya çalışıyor.

SİNOP LİMANI'NDAN SOÇİ'YE HAREKET ETMİŞTİ

Panama bandıralı kruvaziyer "Astoria Grande" temmuz ayı başında Türkiye'deki ikinci durağı Sinop Limanı'ndan Soçi'ye gitmek üzere yola çıkmıştı.

696 yolcu taşıyan gemi Sinop'ta bir gün kalmıştı. (gazetemru)

Rusya, rubledeki düşüşe çare arıyor!

 

Zelenskiy: Rus saldırganlığı savaş alanında iflas etti

 

Yaptırımlar Rusya'nın spor ayakkabı üretimine doping oldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)