BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporPereira'dan çok konuşulacak sözler----

Pereira'dan çok konuşulacak sözler

Pereira'dan çok konuşulacak sözler
24 Ekim 2015 - 09:12 www.finansgundem.com

İşte Vitor Pereira'nın Kayseri maçı sonrasında söylediği o sözlerin gerçek adresi.

Portekizli teknik adamın, “Çok itiraz ediyorlar. Çok şikayet ediyorlar ve çok fazla düşüyorlar. Bu sanki bir kültürmüş gibi sanki normal bir şeymiş gibi gözüküyor” diyerek Cim Bom’u kastettiği öne sürüldü. 

F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira’nın Kayseri maçı sonrası Türk futboluyla ilgili çizdiği anti-futbol ve haksız kazanç resminde ana figürün G.Saray olduğu iddia ediliyor. Gelin önce Portekizli teknik adamın ne söylediğini bir hatırlayalım. Pereira, basın toplantısında Türk futboluyla ilgili izlenimlerini anlatırken, “Türkiye’de futbolcular çok duygusal davranıyorlar. Çok itiraz ediyorlar. Çok şikayet ediyorlar ve çok fazla düşüyorlar ” dedi. F.Bahçe teknik direktörünün Türk futbolunun halini anlatan bu sözlerinin kapsamı içine G.Saraylı futbolcuları da aldığı vurgulandı.

BİLAL KISA’DAN SONRA KONUŞTU
Pereira’nın basın toplantısındaki konuşmasında bu hafta sonu karşılaşacakları G.Saray’ı kastettiğini öne sürenler, bu tezlerine gerekçe olarak da zamanlamaya dikkat çekiyorlar. Portekizli teknik adam, G.Birliği maçında El Kabir’in golü öncesi Bilal Kısa’nın sanki faul yapılmış gibi kendisini yere atmasının hemen ardından konuştu. F.Bahçe’nin hocası, “Bunlar benim Türkiye ile ilgili şu ana kadar gördüğüm noktalar ve bu sanki bir kültürmüş gibi sanki normal bir şeymiş gibi gözüküyor. Benim şu ana kadar izlediğim maçlarda gördüğüm bu” dedi.

F.BAHÇELİ FUTBOLCULARI UYARDI
Pereira, F.Bahçeli futbolcuları ise haksız kazanç elde etmek için hakemi aldatmaya yönelik olarak kendilerini yere atmamaları konusunda uyardığının ipuçlarını verdi. Portekizli, oyuncularına ne söylediğini şöyle anlattı: “Benim için aslında bu bir sürpriz oldu. Bunu değiştirmek için ne yapılır bilmiyorum, çok da bir fikrim yok açıkçası. Ama ben kendi adıma, kendi takımıma sadece taktiğimize sadece maçlara odaklanmayı ve duygusal konuları bir kenara bırakmayı anlatmaya çalışıyorum.”

G.Saray 1 gün fazla dinleniyor 
Vitor Pereira, hafta sonundaki derbiye F.Bahçe’nin G.Saray’a göre dezavantajlı çıkacağını da söyledi. G.Saray, Benfica ile Çarşamba günü oynarken, F.Bahçe, Ajax’la Perşembe karşılaştı. Portekizli teknik adam, “Rakibimizden bir gün az toparlanma süremiz olacak. Bu toparlanma süresinin 1 gün daha az olması, böyle 3 maç oynadığınız haftalarda önemlidir. 1 günlük toparlanma sizin için anlam taşır.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)