BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPendik'teki otel yangınında ölü sayısı arttı----

Pendik'teki otel yangınında ölü sayısı arttı

Pendik'teki otel yangınında ölü sayısı arttı
27 Mart 2023 - 17:13 www.finansgundem.com

Pendikte’ki otel yangınında hayatını kaybedenlerin sayısı 3’e yükseldi. Yangının otelin, bodrum katında bulunan bir elektrikli sobanın kumaşı tutuşturmasından dolayı meydana geldiği ortaya çıktı.

İstanbul’da Pendik Doğu Mahallesi'nde geçtiğimiz cuma günü çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetmişti. Yangında 3 kişi de yaralanarak hastanede tedavi altına alındı. Hastanede tedavi altına alınanlardan biri yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Öte yandan, yangında hayatını kaybedenlerin isimleri Tuğba Üstündağ, İbrahim Duran ve Feyzullah Canyetim olarak açıklandı.

Yangın sonrasında başlatılan soruşturma kapsamında ön rapor hazırlandı. Hazırlanan ön raporda yangının, otelin bodrum katında bulunan bir elektrikli sobanın kumaşı tutuşturmasından dolayı meydana geldiği ortaya çıktı. Ayrıca otelin doğalgaz tesisatının da olmadığı raporda yer aldı.

Ruhsatsız olduğu belirlenen otelin sahibi C.S. ve resepsiyon görevlisi S.S.'nin de aralarında bulunduğu 5 şüphelinin adliyedeki işlemleri sürüyor.

Pendik'te otelde yangın: 2 ölü

 

İspanya'da orman yangını: Yüzlerce kişi tahliye edildi

 

İstanbul'da hastane yangını: 1 ölü

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)