BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPekin'de AVM'ler kapatıldı----

Pekin'de AVM'ler kapatıldı

Pekin'de AVM'ler kapatıldı
29 Nisan 2022 - 09:39 www.finansgundem.com

Shanghai'da bir ayı dolduran sıkı tecrit uygulamasına tepkiler büyürken, Çin korona virüs vakalarını takip etme çabalarını artırarak başkent Pekin'de daha fazla işletme ve konutu kapatma kararı aldı


Pekin'de yetkililer korona virüs vakalarını ve pozitif vakalar ile temaslı kişileri tespit etmek için zamanla yarışıyor.

Başkentte toplu koronavirüs testlerinin ilk uygulanacağı 3.5 milyon nüfusa sahip olan Chaoyang bölgesinde bugün toplu testlerin üçüncü ve son aşaması yapılacak. Diğer bölgelerin çoğunda ise testlerin üçüncü aşaması yarın başlayacak.

Bölgede tecrit uygulaması kapsamına alınan konutların sayısı artırılırken, bazı spa merkezleri, spor salonları, sinemalar, kütüphaneler ve en az iki alışveriş merkezi bugün kapatıldı. Yemek sipariş kuryelerinin ise bazı konutlara girişi engellendi.

Çinli yetkililer bugün düzenledikleri basın toplantısında Pekin'de sokağa çıkma kısıtlamalarının başlatılıp başlatılmayacağı sorusuna cevap vermedi.

Pekin'de 8 bölge daha 'riskli' ilan edildi

 

Finans çalışanları salgın korkusuyla Pekin'i terk ediyor

 

Pekin'de yeni kısıtlamalar devreye girdi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)