BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinPatrondan çalışanlarına jest: 10 bin kişiyi tatile yolladı!----

Patrondan çalışanlarına jest: 10 bin kişiyi tatile yolladı!

Patrondan çalışanlarına jest: 10 bin kişiyi tatile yolladı!
10 Aralık 2022 - 10:30 www.finansgundem.com

ABD'de Citadel firması kurucusu Griffin, şirketi için kazançlı bir yılın ardından 10 bin çalışanını, aileleriyle birlikte gidebilecekleri bir Disney World tatili hediye etti.

ABD'de riskten korunma firması Citadel'in kurucusu Milyarder Ken Griffin, şirketin kârlılık açısından rekor bir yıl geçirmesi sebebiyle ABD’nin Florida eyaletindeki Walt Disney World’de üç günlük bir tatil geçirmeleri için çalışanlarından ve ailelerinden 10 bin kişiye fon ayırdı.

Şirketin sözcüsü Zia Ahmed, Griffin’in New York, Houston, Paris ve Zürih’teki ofislerindeki çalışanların Orlando’ya uçmalarını sağlayan uçak biletlerini karşıladığını da söyledi. Walt Disney World, Coldplay ve Carly Rae Jepsen’in performans sergilediği ve şirketin kendi istediği şekilde kullanması için özel olarak açılacak.

New York Post’a konuşan Griffin, “Sadece tarihimizin değil, finans tarihinin de en sıra dışı ekibini kurduk. Önümüzde inanılmaz bir gelecek var ve sabırsızlıkla bekliyorum” dedi.

Forbes Zenginler Listesi’ne göre Griffin’in yaklaşık 31.7 milyar dolar değerinde bir serveti olduğuna inanılıyor ki bu da onu dünyanın en zengin 40. kişisi yapıyor.

Kayıp milyarder ortaya çıktı

 

İşte en çok serveti eriyen 10 milyarder!

 

Rus milyarder Abramoviç'in yatı Marmaris'te

 

Yapay zeka belirledi :İşte en sevilen ve nefret edilen milyarderler...

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)