BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinParti düşkünü başbakan----

Parti düşkünü başbakan

Parti düşkünü başbakan
23 Ağustos 2022 - 16:16 www.finansgundem.com

Son günlerde sosyal medyada paylaşılan parti videolarıyla gündem olan Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Son zamanlarda eğlence mekanlarındaki dans görüntüleriyle gündemden düşmeyen Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in bu defa da bir kadınla samimi dans görüntüleri ortaya çıktı. Marin'in yanındaki kadının ise eski güzellik kraliçesi Sabina Sarkka olduğu ifade edildi.

Öte yandan Marin'in dans videoları sonrası "uyuşturucu kullanıyor" iddiaları gündeme gelmişti. Bunun üzerine uyuşturucu testine giren Marin'in testinin sonucu negatif çıktı.Öte yandan Marin'in dans videoları sonrası "uyuşturucu kullanıyor" iddiaları gündeme gelmişti. Bunun üzerine uyuşturucu testine giren Marin'in testinin sonucu negatif çıktı.

Marin'in uyuşturucu testinin ücretini kendi cebinden ödediği belirtilen açıklamada, testle ilgili detaylı bilgi almak isteyen basın mensuplarının başbakanlıktan bilgi isteyebileceği kaydedildi.

Açıklamada test sonucunun, özel bir sağlık şirketinde görevli iş sağlığı hekimi Paavo Halonen tarafından onaylandığı ifade edildi.

Finlandiya Başbakanı'na Fin kadınlardan danslı destek

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fin23 Ağustos 2022 19:41

    Ne var bunda keşke herkes böyle candan özgür olabilse muhteşem ülkelerin böyle insanları olsa dünya cennet olur insanlıgi asırlardır tehdit eden dinci yobaz zihniyet yokolur