BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFinlandiya Başbakanı'na Fin kadınlardan danslı destek----

Finlandiya Başbakanı'na Fin kadınlardan danslı destek

Finlandiya Başbakanı'na Fin kadınlardan danslı destek
21 Ağustos 2022 - 18:01 www.finansgundem.com

Dans ettiği videonun sosyal medyaya düşmesi üzerine bazı çevrelerce eleştirilen Finlandiya Başbakanı Marin'e Fin kadınlar destek oldu. Dans ettikleri videoları 'Sanna ile dayanışma' etiketiyle sosyal medyada paylaşan kadınlar ülkede ses getirdi

Özel bir partide arkadaşlarıyla dans ederken ve şarkı söylerken görülen Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in videosunun sızdırılmasının ardından sosyal medyada kadınlardan genç lidere destek yağıyor.

Fin kadınlar, sosyal medya platformlarında paylaştıkları videolarla, 36 yaşındaki Marin'in de dans etmeye ve eğlenmeye hakkı olduğunu dile getiriyor.

"Solidarity with Sanna" (Sanna ile dayanışma) etiketi ile açılan kampanyaya Finlandiyalı kadınların yanı sıra dünyanın birçok yerinden kadınlar paylaştıkları kendi videoları ile destek veriyor.

Sızdırılan videoda Başbakan Marin özel bir partide arkadaşlarıyla dans ediyor, şarkı söylüyor ve kameraya poz veriyor. Dizlerinin üzerinde oturuyor, elleri başının arkasında. Arkadaşlarıyla kucaklaşıyor ve görünüşe göre iyi vakit geçiriyor.

Görüntülerin, partide bulunan biri tarafından çekildiği ve medyaya sızdırıldığı tahmin ediliyor.

Konuyla ilgili konuşan Marin, partiye geçtiğimiz haftalarda katıldığını söyledi ancak tam olarak nerede ve ne zaman olduğunu söylemeyi reddetti.

Ayrıca Marin, kendisinin ve arkadaşlarının "gürültülü bir şekilde" kutlama yaptıklarını ve partide alkol olduğunu, ancak uyuşturucu kullanılmadığını dile getirdi.

Cuma günü yaptığı açıklamada ise yasa dışı maddelerle ilgili spekülasyonlara son vermek için uyuşturucu testi yaptırdığını söyledi. (euronews)

İtalya'da son 12 ayda 125 kadın cinayeti işlendi

Ücretsiz hijyenik kadın ürünleri sağlayan ilk ülke: İskoçya

Rus erkekler kadınlardan daha fazla harcıyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)