BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinParis'te film çekme yasağı----

Paris'te film çekme yasağı

Paris'te film çekme yasağı
06 Şubat 2015 - 06:15 www.finansgundem.com

Paris sokaklarında aksiyon film çekimleri bir süreliğine yasaklandı. Gerekçe aksiyon sahne çekimlerinin halk tarafından gerçek sanılıp panik yaşanması

Fransa'nın başkentinde planlanan film çekimleri bir süreliğine askıya alındı. Özellikle sokaklardaki araba kovalamaca sahneleri; polis ve güvenlik hizmetlerinin, okul bahçesi veya dini kurumların alanlarının da dahil olduğu sahneler Paris’te çekilemeyecek.

Paris’te geçtiğimiz ay mizah dergisi Charlie Hebdo’ya karşı gerçekleştirilen kanlı terör saldırısı nedeniyle halk tedirgin. Yetkililer zaten şehirde yüksek bir gerilim varken, kurgusal dahi olsa, şehirde yapılabilecek bu tip çekimlerin hassas bir dönemden geçen halkı daha da korkutmasından yana endişe duyuyorlar.

NE KADAR SÜRECEĞİ BELİRSİZ

Fransız hükümeti, saldırının ardından kentte asayişi sağlamak ve yaşanan paniği azaltmak için bu yönde bir adım attığının altını çiziyor. Yasağın daha ne kadar süreceği belli değil.

'Da Vinci Şifresi', 'Lucy', 'Ocean's Twelve', 'Geçmişi Olmayan Adam', '96 Saat' gibi filmler Paris'te çekildi. Sadece 2014’te Paris’te çekilen filmlerin sayısı 1159 idi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)