BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPapa'nın korona testi negatif çıktı----

Papa'nın korona testi negatif çıktı

Papa'nın korona testi negatif çıktı
03 Mart 2020 - 10:08 www.finansgundem.com

Rahatsızlığı nedeniyle tüm programlarını iptal etmesiyle koronavirüs söylentilerini tetikleyen Papa Francis'in testlerinin negatif çıktığı belirtildi. Vatikan ise konuyla ilgili açıklama yapmadı.

Korona virüs salgını nedeniyle 30'dan fazla kişinin yaşamını yitirdiği İtalya'da, başkent Roma sınırları içinde bulunan Vatikan da günlerdir salgın söylentileriyle çalkalanıyor.

'Ufak bir rahatsızlık' geçirdiği söylenen ancak detay verilmediği için korona virüs söylentilerini körükleyen Papa Francis'e yapılan testlerin negatif çıktığı belirtildi. İtalyan gazetesi Il Messaggero, Papa'nın korona virüs taşımadığını duyurdu.

Vatikan Basın Sözcüsü Matteo Bruni, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapamadı.

Koronavirüsün yayıldığı İtalya'da Papa'nın rahatsızlandığı açıklandı

Söylentiler, Papa'nın 'rahatsızlık geçirdiği' gerekçesiyle iki gün üst üste tüm programlarını iptal etmesinin ardından başlamıştı. 'Rahatsızlık’ duyurusu, Papa’nın Aziz Petrus Meydanı’nda insanların başını öpüp, yüzlerine dokunacak kadar kalabalıkla haşır neşir olmasından bir gün sonra gelmişti.

Papa Francis, korona virüs endişesine rağmen Aziz Petrus Meydanı'nda halka samimiyet kurmaktan çekinmedi. Papa'nın sık sık el sıkıştığı hatta kalabalıktan bazılarını öptüğü de görüldü.
Ayırca en son Kül Çarşambası ayinine (Paskalya'dan önce gelen büyük perhiz süresinin ilk çarşambası) katılan Papa, sık sık öksürürken ve burnunu silerken görülmüştü. Söylentilere son vermek isteyen Vatikan, Papa'nın yalnızca soğuk algınlığı geçirdiği açıklamıştı.

İtalya'da korona virüs nedeniyle en az 34 kişi yaşamını yitirdi, teyit edilmiş vaka sayısı da 1694'e yükseldi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)